مازاد تجاري كره جنوبي در ماه آگوست دو برابر شد.
به گزارش ايسنا، وزارت بازرگاني و صنايع كره جنوبي اعلام كرد كه در ماه آگوست سال جاري ميلادي مازاد تجاري اين كشور در به چهار ميليارد و 920 ميليون دلار رسيد كه در مقايسه با مازاد تجاري دو ميليارد و 540 ميليون دلاري در ماه پيش از آن (جولاي) افزايش تقريبا دو برابري نشان ميدهد.
وزارت بازرگاني كره جنوبي دليل افزايش خوب مازاد تجاري اين كشور را فزوني سريعتر صادرات كره جنوبي به دليل افزايش تقاضا از سوي امريكا و چين اعلام كرده است.
بر اساس آمارهاي منتشر شده، اين نوزدهمين ماه متوالي است كه كرهجنوبي با مازاد تجاري روبهرو است.
در ماه آگوست صادرات كرهجنوبي كه نيمي از اقتصاد اين كشور را تشكيل ميدهد برابر با 46 ميليارد و 370 ميليون دلار بوده است كه در مقايسه با ماه آگوست سال گذشته رشد 7/7 درصدي نشان ميدهد.
آمارها همچنين حكايت از آن دارند كه در ماه آگوست صادرات كره جنوبي به امريكا و چين به ترتيب 9/17و 8/12 درصد افزايش داشته است.