جانشين بازرسي ستادكل نيروهاي مسلح گفت: استكبار و ايادي آن اشتباه ميكنند؛ سوريه با ليبي فرق دارد، آنها تكيهگاه ولايت فقيه و همسايگي حزبالله را نداشتند، اما تكيهگاه سوريه به جمهوري اسلامي به ويژه ولايت فقيه است.
به گزارش ايسنا، سردار سرتيپ پاسدار محمدجعفر اسدي در يادواره سردار شهيد شهريار چارستاد اظهار داشت: امريكا و انگليس و فرانسويها مرتب حرف ميزنند ولي جرئت عمل ندارند، البته شايد چندجا حمله كنند اما جواب دندانشكني خواهند گرفت.
وي با بيان اينكه «برخي هنوز جايگاه ولايت فقيه و رهبري را نميفهمند»، خاطرنشان كرد: اگر امروز بعد از دو سال و نيم همه استكبار جمع شدهاند تا دست يك جوان ولايتمدار به نام بشار اسد را كوتاه كنند و نتوانستند، همه به بركت شهداي جمهوري اسلامي و دلاورمرديهاي جوانان است.
فرمانده پيشين نيروي زميني سپاه با اشاره به اقدامات سوريه در بخش ديگري از صحبتهايش درخصوص رشادتهاي جوانان جهرم در هشت سال دفاع مقدس اظهار كرد: ما به قهرمانان اين شهر افتخار ميكنيم، زيرا با معرفت بالايي كه داشتند عاشق ولايت بودند و جانانه در اين راه قدم برداشتند.