وی با اشاره به موفقیت کرمانشاه در ثبت اختراعات در جشنوارههای غرب کشورادامه داد : در دو دوره گذشته این جشنواره، کرمانشاه میزبان پنج استان غرب کشور بود و در دومین جشنواره 40درصد از اختراعات نخبگان استان کرمانشاه مورد تایید قرار گرفت.
رئیس بنیاد ملی نخبگان استان کرمانشاه در مورد دستاوردهای دورههای پیشین جشنواره گفت: با برگزاری جشنواره به اهداف خود که همانا استعدادیابی و هدایت و حمایت از نخبگان و نیز ایجاد شور علمی بین اقشار مختلف جامعه است نزدیک شدهایم.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف برگزاری جشنواره تجاریسازی اختراعات ثبت شده است، خاطرنشان کرد: متاسفانه بسیاری از ایدههای ارائه شده در دو جشنواره گذشته به مرحله تجاریسازی نرسیدهاند که برای رسیدن به مرحله تولید مستلزم همکاری و حمایت مسئولان صنایع هستیم.
اسلامپناه تعداد نخبگان استان کرمانشاه را بین صد تا صدوپنجاه نفر عنوان کرد و افزود: بسیاری از نخبگان کرمانشاهی در دانشگاههای معتبر کشور مشغول به تحصیل هستند وبه طور عمده با نام همان دانشگاه در جشنوارهها ثبتنام میکنند و رتبه میآورند.
وی خاطرنشان کرد: نفرات برتر کنکور در هر رشته، نفرات اول تا سوم المپیادهای دانشجویی علمی و مهارتی، نفرات برتر جشنوارههای خوارزمی و شیخ بهایی، نفرات برتر مسابقات بینالمللی قرآنی، دانشآموختگان برتر شامل افرادی که معدل کارشناسی بالاتر از شانزده و کارشناسی ارشد بالاتر از هفده دارند، پژوهشگرانی که فعالیت پژوهشی آنها مورد تایید باشد و ورزشکارانی که شاخصههای کیفی را بهدست آورند مطابق آییننامهها شناسایی و مورد حمایت و هدایت بنیاد ملی نخبگان قرار میگیرند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان استان کرمانشاه افزود: رسانهها در زمینه شناسایی نخبگان در شهرها و روستاها میتوانند یاریگر بنیاد ملی نخبگان باشند تا بتوانیم با شناسایی و حمایت از استعدادها در زمینه نخبه پروری به نتایج مطلوب برسیم.