وی افزود: محل کشتار دام باید محیط کاملا بهداشتی باشد چرا که بیش از هزار و ۷۰۰ بیماری در این محل ها میتواند تولید و پخش شود و البته از این بین تنها ۸۳۲ مورد آن بیماری مشترک انسان و دام است که با توجه به محیط های غیر بهداشتی و کشتار های غیر قانونی احتمال ابتلا و سرایت این بیماری ها بسیار بالاست و از لحاظ روانی نیز کشتار در ملاء عام را دارای تاثیرات بدی مخصوصا بر روی کودکان عنوان کرد.
پرور با اشاره به وضعیت خاص استان کرمانشاه تصریح کرد: استان هایی که همانند کرمانشاه دارای جمعیت عشایری هستند به دلیل نوع معیشت اقتصادی و فرهنگی این قانون به درستی اجرا نمیشود؛ مردم نیز به دلیل ارزانتر بودن این نوع گوشت متاسفانه از فروشندگان غیر مجاز خرید میکنند و خود را در معرض ابتلا به بیماری های گوناگون از جمله تب مالت، تب برفکی و آبله قرار میدهند.
وی تاکید کرد: کشتار غیر قانونی در کرمانشاه به شکل بحرانی خودش را نمایان کرده است و ما نیز در این راستا اقدام به راه اندازی اکیپ های گشت برای نظارت بر کیفیت و کنترل سلامت گوشت دام هایی که در خارج از کشتارگاه سلاخی می شوند کرده ایم.
مدیر کل اداره دامپزشکی استان کرمانشاه ادامه داد: رسانه ها نقش بسزایی در اطلاع رسانی به مردم در این وضعیت بحرانی دارند؛ کشتار دام خارج از کشتارگاه های غیر قانونی است و بین ۶ ماه تا ۱ سال حبس را برای متخلفین در پی خواهد داشت.
وی در پایان به مردم توصیه کردگوشت مورد نیاز خود را فقط از مراکز مجاز خریداری و حتما به مهر دامپزشکی و تاریخ تولید توجه کنند.
انتهای پیام/