کد خبر: 608826
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۲۱:۳۲
به دنبال رونمايي رسمي از دفاتر مشق شكرستان
سميرا سروش

مراسم رونمايي از دفترهاي مشق « شكرستان‌»، انيميشن پرطرفدار ايراني روز گذشته با حضور مرتضي احمدي، بازيگر و صداپيشه پيشكسوت شكرستان و نيز مديران حوزه هنري در محل تالار مهر حوزه هنري كه مملو از طرح‌هايي از شخصيت‌هاي جذاب اين انيميشن محصول حوزه هنري بود، برگزار شد.

به گزارش «‌جوان‌»، محمد سرشار رئيس حوزه هنري كودك و نوجوان در بخشي از اين مراسم در فضايي كه به شكل كلاس درس طراحي شده بود با تأكيد بر لزوم ترويج لوازم‌التحرير بومي و ايراني در سطح مدارس، به تلاش غرب براي پيشبرد تجربه فرآيند مدرنيزاسيون و ملحقاتي نظير سكولارسازي در جهان اشاره كرد و گفت: « تجربه حوزه هنري كودك و نوجوان در توليد دفترهاي مشق شكرستان براي آفريننده، توليدكننده، فرهنگ بومي و مردم ما يك بازي چهار سر برد است و حوزه هنري با تجربه توليد محصولات جانبي اين اثر هنري توانست به اقتصاد فرهنگ بيشتر بپردازد. حوزه هنري‌اي كه همين فرمول راهبردي اقتصاد فرهنگ را در عرصه كتاب كشف كرده بود.» سرشار با اشاره به تجربه عرضه عروسك شخصيت‌هاي شكرستان و تزئينات آن در بازار توسط حوزه هنري ادامه داد: « موفقيت و پيشگامي دفترهاي مشق شكرستان محصول هم‌افزايي تجربه دو گروه آفرينشگران هنري يعني حوزه هنري كودك و نوجوان و خبرگان توليد يعني شركت آزاده است.»

وي سپس خواستار آن شد كه رسانه‌هاي همگاني با تبليغ محصولات فرهنگي شكرستان فرصت‌هاي ويژه‌اي را ايجاد كنند.

در ادامه مراسم، حضور مرتضي احمدي روي سن تالار مهر با تشويق حاضران همراه شد. احمدي كه از او به عنوان عمو شكرستان ياد مي‌شود، به تجاربش درباره حضور در پشت صحنه اين انيميشن اشاره كرد و گفت: «شكرستان يكي از كارهايي بود كه از آن بسيار لذت بردم و از طريق آن در اين سن بي‌خود و بي‌جهت يكي از مشهورترين هنرپيشه‌هاي كشور شدم.» احمدي با ابراز تأسف نسبت به تمام شدن اين انيميشن ايراني ادامه داد: «‌اين عيب و ايراد كار ما است. در خارج از كشور ساخت سريالي مزخرف چون «‌حريم سلطان» با كلي دروغ و اشتباه تاريخي را كماكان ادامه مي‌دهند. مگر ما در مملكتمان قصه كم داريم؟ اميدوارم دست‌اندركاران شكرستان توليد اين كار را ادامه دهند و نگذارند اين قصه خاك بخورد.» وي در پايان صحبت‌هايش گفت: «من در مرز 90 سالگي هستم و در سن من هنرپيشه‌اي را پيدا نمي‌كنيد كه شهرتش ادامه داشته باشد اما در مرز اين سن با شكرستان چند برابر بر شهرت من افزوده شد.» اين مراسم در نهايت با تقدير مديران حوزه هنري از مرتضي احمدي، رونمايي رسمي دفترهاي مشق شكرستان و نيز اعلام خبر مسرت‌بخش ساخت فيلم سينمايي شكرستان به پايان رسيد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار