
در اين مراسم بزرگترین پروژه مرکز تجاری و تفریحی تیراژه اردبیل در زمینی به مساحت 18 هزار مترمربع با زیربنای کلی 108 هزار مترمربع جنب منطقه گردشگری شورابیل با کاربریهای مختلف کلنگزنی شد.
سعید پدرام يكي از اعضاي هيئت مديره شركت سرمايه گذاري تيراژه گستركيش به بزرگترین مجتمع تفریحی، توریستی و تجاری شورابیل اردبیل اشاره کرد و گفت: ما در تلاش هستیم تا مطابق با نیاز مشتریان و خدماتدهی مطلوب به مخاطبان در قالب یک مدیریت یکپارچه سیستم را به گونهای طراحی کنیم تا واگذاری مالکیت به صورت سرقفلی انجام شود.
وی افزود: با توجه به اینکه استان اردبیل سالانه 6 میلیون گردشگر را پذیراست و شش ماه از سال را نیز به اینکه اقلیم خاص فاقد امکانات تفریحی و تجاری مناسب برای این مدت از سال است تصمیم گرفتیم تا این پروژه را احداث کرده و زمینه بهرهبرداری آن را فراهم کنیم.
پدرام تصریح کرد: قطعاً احداث چنین مجموعهای در افزایش ماندگاری مسافر و حضور گسترده گردشگران در نیمه دوم سال یک نقطه قوت حقیقی به شمار میرود و تلاشمان بر این است که پروژه تیراژه را در اردبیل در قالب فضای فروشگاهی ، شهر بازی سرپوشیده ، سینما ، پارکینگ هوشمند و مدرن با ظرفیت 500 خودرو احداث کنیم.
پدرام ادامه داد: این مجموعه به ویژه شهربازی سرپوشیده آن در شمال غرب کشور بینظیر خواهد بود و از نظر سرمایهگذاری 200 میلیارد تومان با همکاری شهرداری در این مجموعه هزینه صرف می شود.