کد خبر: 607662
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۴
دبير انجمن صنايع لبني كاهش توليد و توزيع شير كيسه‌اي را گرماي هوا دانست
دبير انجمن صنايع لبني كاهش توليد و توزيع شير كيسه‌اي را گرماي هوا دانست و گفت: هرساله در مرداد ماه به دليل فساد‌پذيري شير كيسه‌اي، توليدش كاهش مي‌يابد و دليل توزيع اندك شير كيسه‌اي در هفته‌هاي اخير نيز گرماي هواست.
در پي گزارش ميداني يكي از خبرگزاري‌ها مبني بر كمياب شدن شير خانواده‌هاي متوسط در بازار، رضا باكري در گفت‌و‌گو با «جوان» دراين باره توضيح داد و افزود: هر ساله در مردادماه توليد شير كيسه‌اي كاهش مي‌يابد و كمياب شدن اين نوع شير در بازار دليل خاصي ندارد و با سرد شدن هوا به تدريج توليد به روند سابق خود برمي‌گردد.  وي تأكيد كرد: از قديم‌الايام در مورد شير كيسه‌اي مشكلاتي وجود داشت؛ از آنجايي كه مغازه‌ها در يخچال جايي براي نگهداري ندارند، اين نوع شيرها را در كف مغازه ساعت‌ها نگهداري مي‌كنند و اين عاملي براي فساد شير مي‌شود. وي ادامه داد: شير بايد در دماي 4 درجه نگهداري شود، اما دماي مغازه بيش از 30 درجه است. دبير انجمن صنايع لبني درباره ثبات قيمت شير گفت: تمام تلاش كارخانه‌هاي لبني اين است كه قيمت شير و لبنيات تا پايان سال تغيير نداشته باشد.
 باكري در گفت‌وگو با فارس درباره قيمت شير گفت: تلاش تمام كارخانه‌هاي لبني اين است به دليل فضاي اميدواري كه در جامعه به وجود آمده است، همكاري مضاعفي كنند، تا قيمت‌ها افزايشي نداشته باشد.  دبير انجمن صنايع لبني افزود: اگر دولت بتواند نرخ ارز را كنترل كند، قيمت شير و فراورده‌هاي لبني تا پايان سال ثابت مي‌ماند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار