کد خبر: 605272
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۶
جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه:
جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران گفت: اجازه تکرار فتنه 88 را نخواهیم داد.
فارس: حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاج صادقی امروز در ایلام اظهار داشت: انقلاب اسلامی نهضتی بود که تولد جدید اسلام ناب را رقم زد و زمینه‌ساز  و بستر‌ساز نعمت ظهور شد‌.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی در سایه رهبری بی‌نظیر ولایت فقیه ملتی را در خود پرورانده است که هرگز از مقاومت از قیام و مبارزه خسته نشده ‌و 35 سال است در دفاع از مقاومت و ملت فلسطین آخرین جمعه رمضان را به صحنه می‌آید ولی هرگز احساس خستگی نکرده و نمی‌کند و خداوند را به خاطر این عبادت و فرصت بزرگ شکرگذاریم.

حاج‌صادقی با بیان اینکه عبادت شما در روز قدس از بقیه عبادت‌ها کمتر نیست، افزود: یقین بدانید آنچه را که خدا در ماه مبارک رمضان با روزه داری و شب زنده داری به مؤمنانش عطا می‌کند بیش از آنچه که امروز شما دریافت می‌کنید، نخواهد بود  زیرا که شما با حرکت و تلاش و حضور و بصیرت خود در صحنه‌ها نشان دادید که وفادار به اسلام ناب هستید.

وی تصریح کرد: مردم نشان دادند آن مشکلی را که علی ابن ابی طالب (ع) داشت و به خاطر آن مشکل نتوانست نظام ولایی خود را حتی یک دقیقه نگه بدارد مردم امروز ندارند.

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد : علی ابن ابی طالب در فراق شما بسیجیان سنگرنشین اسلام ناب آنچنان دست به دعا بلند کرد که گفت خدایا این مردم علی را نمی‌خواهند و علی را از این‌ها بگیر و درود خدا بر شما که رهبر شما فرزند آن علی می‌فرماید از شما مردم هر چه تقدیر شود و هر چه به پیشگاه الهی شکر خدا را به خاطر وجود این مردم انجام دهیم باز هم کم است.

حاج صادقی خطاب به مسئولانی که این روزها، روزهای پایانی مسئولیتشان است و به مسئولانی که از امروز و فردا مسئولیت شروع می‌کنند، خاطرنشان کرد: شکر نعمت امت اسلامی به خدمتگزاری هر چه بیشتر این مردم است. شکر هر نعمتی ادای حق آن نعمت است و شکر نعمت این امت نوکری و خدمتگزاری به ملت است.

وی گفت: آنچه که مردم و در هوای گرم با زبان روزه در راهپیمایی گفتند چه تبری‌ها و مرگ بر .... گفتن‌ها ،  همه ذکر الله بود .

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سخنانی با اشاره به غده سرطانی خطرناک عالم اسلام که سابقه دشمنی او با اسلام و بشریت و انسانیت طولانی است، گفت: یهود و گروه اقلیتی که او را اداره می‌کند داستان عجیبی دارد، داستان بنی اسرائیل در قرآن اگر 9 بار  مطرح می‌شود به خاطر آن است که دست‌های بزرگی در این داستان وجود دارد‌.

وی تأکید کرد: آنچه امروز به مسلمان‌ها عزت داده است مقاومت بچه‌های حزب‌الهی فلسطین، لبنان و سوریه است که البته همه آنها شاگرد مکتب مقاومت ایران و جوانان و بسیجیان ایرانی هستند‌.

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه شکر نعمت نظام الهی دفاع از نظام ولایی است، افزود: مادامی که اهل این حرکت باشید بدانید نصر خدا هم می‌آید و اگر کوتاه بیاییم و قدر شناس نعمت نباشیم خداوند می‌فرماید با شما همان می‌کنم که با بنی اسرائیل کردم .

وی بیان کرد: برای سعادت یک راه و یک گزینه بیشتر نداریم و آن گزینه مقاومت است، گزینه قدرشناسی نعمت خدا و ادامه راه امام و انقلاب است تا آن زمان که این پرچم به دست صاحب اصلی خود برسد‌.

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: امروز اسلام آنچنان اقتداری یافته است که رهبر جهان اسلام فریاد می‌زنند  اگر کوچکترین خطایی از رژیم غاصب سر بزند تل آویو با خاک یکسان می‌شود و این را باید گفت که تمام موفقیت‌ها تاکنون بخاطر مقاومت بوده است و تضمیین کننده آینده هم مقاومت است‌.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار