کد خبر: 601406
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۲ - ۰۷:۵۹
يک شرور بر سر اختلاف حساب يک پسر نوجوان را در خانه مجردي به قتل رساند و متواري شد.
باشگاه خبرنگاران جوان: ۲۲ فروردین ماه امسال یک فقره خودکشی در خیابان پیروزی ، میدان بروجردی، خیابان بروجردی، خیابان فلاحیان به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ توسط هموطنان گزارش شد.

به دنبال این موضوع ماموران کلانتری جهت بررسی موضوع به محل اعزام شدند و پس از حضور در صحنه مشاهده کردند که یک پسر جوان از سقف خود را به دار آویخته است.

با انتقال جسد به پزشکی قانونی و طی بررسی ها مشخص شد صحنه خودکشی ساختگی بوده و این پسر نوجوان به قتل رسیده است که در همین راستا پرونده جهت بررسی به اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل گردید.

ماموران پلیس آگاهی با بررسی های تخصصی و فعالیت های شبانه روزی توانستند متوجه شوند که روز حادثه یکی از دوستان مقتول در يک خانه کجردي حضور داشته است.

در تحقیقات بیشتر نیز ماموران دریافتند که دوست مقتول پس از ارتکاب به قتل متواری شده است.

در ادامه در حالی که اداره دهم پلیس آگاهی در حال تعقیب متهم متواری بود ماموران کلانتری ۱۱۰ شهدا توانستند با شگردهای خاص این فرد شرور را به کلانتری بکشانند.

با حضور متهم در کلانتری بلافاصله توسط ماموران دستگیر و تحت بازجویی اولیه اعتراف کرد که مقتول را به دلیل اختلاف حساب کشته و جهت فرار از دست قانون صحنه را به صورت خودکشی درآورده است.

ریس کلانتری ۱۱۰ شهدا سرهنگ سیروس کتابعلی با تایید این خبر به باشگاه خبرنگاران گفت: متهم با هویت امیر دارای ۸ فقره سابقه کیفری در خصوص سرقت لوازم خودرو، زورگیری، پخش مواد مخدر و درگیری منجر به جرح، جهت سیر مراحل قانونی به دستور قضایی از سوی بازپرس ویژه قتل در اختیار عوامل اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار