کد خبر: 522924
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۸
تسنیم: مجتبی فراهانی در مورد اقدامات انجام شده برای جلوگیری از تخلفات بنکداران و کارخانه های روغن در شرایط فعلی اظهار داشت: سازمان حمایت نخستین کاری که در این شرایط و برای جلوگیری از تخلف در صنف روغن انجام داد این بود که به کلیه معاونت‌های بازرسی نظارت استانها اعلام کرد که نظارت‌ها افزایش پیدا کند و در این راستا نیز سه تخلف متصور شده است.

وی در مورد سه تخلفی که پیش بینی آن شده و اقداماتی که سازمان حمایت برای جلوگیری از این تخلفات انجام داده، گفت: نخستین اقدام این بود که کلیه واحد‌های صنف اعم از بنکدار و خرده فروش موظف هستند که کالا‌هایی که قبلا خریداری کرده‌اند را با نرخ‌های قدیم در اختیار مصرف کنندگان قرار دهند و تعداد قابل توجهی پرونده در سطح خرده فروشی و بنکداری تهیه شده است. دومین اقدامی که در مبارزه با تخلفات بازار روغن در این چند روز انجام شده، این بود که تعدادی پرونده هم برای واحدهای بنکداری و خرده فروشی که اقدام به مخدوش کردن قیمت‌‌ها کرده و از این شرایط سو‌ءاستفاده‌ کرده‌اند نیز تشکیل شده است.

معاون بازرسی سازمان حمایت با اشاره به سومین تخلف و اقدامی که در این زمینه انجام شد گفت: کلیه کارخانه‌های تولیدی که قبل از گرانی، در انبار آنها کالایی با نرخ قبلی وجود داشته را پایش کرده‌ایم و در حال کنترل آنها هستیم تا آن کالاها را با نرخ جدید نفروشند. باید تأکید کنم که در زمینه جلوگیری از تخلف در روغن بیشترین اقدام و کنترل در کارخانه‌ها و بنکداری‌ها انجام شده به نحوی که نظارت ها افزایش یافته است.

به گفته وی، طی این هفته‌ای که پشت سر گذاشتیم حدود سه هزار پرونده برای مسئله روغن و شکر در سطح عمده و خرده فروشی تشکیل شده است.

*افزایش قیمت نان مدنظر دولت نیست

فراهانی در مورد وضعیت گندم، گفت: مردم نگران مسئله گندم نباشند و افزایش قیمت نان نیز فعلا رخ نداده و با هر گونه افزایشی در خصوص نان برخورد خواهیم کرد. همچنین، با توجه به اینکه نان قوت مردم است دولت تدابیر ویژه‌ای برای نان دارد و بر این اساس افزایش قیمت نان سنگک، تافتون، بربری، لواش و یا نان های حجیم و نیمه حجیم به هیچ وجه مدنظر دولت نیست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم در حالی که مقامات وزارت صنعت، معدن و تجارت از حذف ارز مرجع کالاهای اساسی بجز گندم و نهادهای دامی خبر داده اند معاون اول رئیس جمهور روز گذشته با تکذیب این خبر تاکید کرد ارز مرجع کالاهای اساسی حذف نشده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار