کد خبر: 519597
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۲

مسئول قرارگاه راهیان نور سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام با اعلام این مطلب و با اشاره به اینکه دشمن به دنبال کمرنگ کردن حرکت فرهنگی راهیان نور است، گفت: دشمن تلاش دارد در جنگ نرم علیه انقلاب اسلامی باورهای دینی و مذهبی مردم و ارزش هایی مانند ایثار، رشادت و شهادت طلبی را مورد هجمه قرار دهد
سرهنگ پاسدار عبدالصاحب طهماسبی، جانشین سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام، با تأکید بر اینکه حرکت راهیان نور و حضور مردم در مناطق عملیاتی نقش بارزی در ترویج فرهنگ دفاع مقدس و انتقال روحیه ایثار و از خودگذشتگی به جامعه دارد، افزود: اگر این ارزش ها و روحیات به جامعه منتقل شود قطعاً ثمره آن مقاومت در تمام ابعاد اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و ... در مقابل توطئه های دشمنان به سرکردگی شیطان بزرگ خواهد بود.
وی ادامه داد: از مهرماه سال ۹۱ تا فروردین ۹۲ بیش از ۲۱۰ هزار نفر زایر در قالب اردوهای راهیان نور دانش آموزی، دانشجویی، محلات و خانوادگی به مناطق یادمانی دفاع مقدس در استان ایلام و از جمله نقطه ایثار قلاویزان در مهران و زیارتگاه شهدای شرهانی در دهلران سفر نموده اند.
جانشین سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام ادامه داد: بخش عمده حضور زایران در شرهانی به صورت کاروانی است اما در یادمان نقطه ایثار قلاویزان زایران بیشتر به صورت شخصی و خانوادگی حضور پیدا می کنند.
وی تأکید کرد: بسترهای لازم در مناطق یادمانی دفاع مقدس در استان ایلام فراهم شد تا بتوانیم نه تنها در ایام نوروز و تعطیلات بلکه در تمام طول سال پذیرای حضور پرشور مردم در زیارتگاه های دفاع مقدس در استان باشیم.
عزم عمومی مسئولین لازم است
مسئول قرارگاه راهیان نور سپاه استان ایلام بیان کرد: امسال یک اردوگاه ویژه اسکان زایران مناطق عملیاتی دفاع مقدس با ظرفیت اسکان شبانه ۶۰۰ نفر در دهلران احداث و مورد بهره برداری قرار گرفته است.
وی افزود: در ایام نوروز امسال بیش از ۲۰ هزار نفر زایر با استفاده از فضاهای اردوگاهی، مدارس و سایر فضاها در شهرستان های دهلران و مهران اسکان داده شده اند و در شهرستان ایلام نیز اردوگاه های سید الشهدا (ع) ششدار و قرارگاه امیرالمؤمنین (ع) بانروشان جهت اسکان و پذیرایی از کاروان های راهیان نور مورد استفاده قرار گرفته اند.
طهماسبی به ضعف زیرساخت های عمرانی و رفاهی در مناطق یادمانی دفاع مقدس در استان ایلام نیز اشاره نمود و گفت: در موضوعات عمرانی مانند راه، آب و برق یادمان ها و امورات رفاهی داخل یادمان ها مانند احداث حسینیه مناسب، محل اسکان و نمازخانه با مشکلاتی روبرو هستیم که رفع آنها نیازمند عزم عمومی مسئولین استان، استاندار محترم، بنیاد حفظ آثار و فرماندهان نواحی بسیج است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار