کد خبر: 519175
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۶
فرماندار سرپل ذهاب:

به گزارش خبرنگار جوان از سرپل ذهاب، میرزا مراد پیرو اظهار کرد: عملیات عمرانی تعریض ۸۰۰ متر از نقطه حادثه خیز گردنه پاتاق در قالب مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه، حدفاصل سرپل ذهاب تا کرند غرب از امروز از سرگرفته شده است.
وی با بیان اینکه علت توقف اجرای این طرح بدلیل آغاز سفرهای نوروزی و برای رفاه حال مسافران و بمنظور کاهش حوادث و سوانح جاده ای در نقاط حادثه خیز این محور اتخاذ شد، تصریح کرد: هم اکنون پیمانکاران اجرایی طرح در محل مستقر و فعالیت های خود را همزمان با عبور ترافیک آغاز کرده اند.
پیرو اظهار کرد: با بهره برداری از این طرح که هشت کیلومتر آن در حوزه استحفاظی شهرستان سرپل ذهاب است، امیدواریم شاهد کاهش ترافیک و تصادفات جاده ای در این محور و گردنه حادثه خیز پاتاق باشیم.
وی یادآور شد: محور پرتردد سرپل ذهاب به کرندغرب بویژه در محدوده گردنه پاتاق همواره با مشکلات متعدد ترافیکی و خطر وقوع تصادفات رانندگی همراه بوده است بنابراین تعریض این محور یکی از خواست های مهم مردم شهرهای سرپل ذهاب و قصرشیرین از مسوولان است.
استاندار کرمانشاه روز شنبه از مراحل اجرایی قطعات مختلف این طرح عمرانی بازدید و بر شتاب بخشی در اجرای آن تاکید کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار