کد خبر: 518692
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۹
 فارس: علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیدارهای خود در حاشیه یازدهمین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا در شهر دوشنبه بطور جداگانه با وزرای خارجه کویت، افغانستان و رئیس هیئت مدیره سازمان توسعه و سرمایه گذاری عمان دیدار و گفت‌وگو کرد.
 
وزرای خارجه ایران و کویت در دیدار خود بر افزایش تبادل هیئت‌های بلند پایه و استمرار رایزنی‌های 2 جانبه و منطقه‌ای تاکید کردند.
 
علی اکبر صالحی و «خالد الصباح» همچنین نقش مهم جمهوری اسلامی ایران در منطقه را مورد توجه قرار دادند.
 
صالحی در این دیدار روابط سیاسی 2 کشور را خوب و در حال گسترش خواند و بر ضرورت توسعه روابط تجاری و اقتصادی فی مابین متناسب با ظرفیت‌های موجود و هم سطح مناسبات سیاسی تاکید کرد.
 
وی در ارتباط با تحولات منطقه، بر ضرورت حل بحران سوریه از طریق سیاسی و بدون دخالت خارجی تاکید کرد.
 
وزیر خارجه کویت نیز، دیدارها و مذاکرات مقامات 2 کشور را دارای فوائد کثیر خواند.
 
وی گفت: روابط 2 جانبه در کلیه زمینه‌ها در مسیر تفاهم، تعامل و همکاری است.
 
الصباح با تاکید بر نیاز منطقه به ثبات و استقرار، ایران را کشور بزرگ و تاثیر گذار در منطقه دانست.
 
در دیدار جداگانه صالحی و «زلمی رسول» وزیر خارجه افغانستان روابط 2 جانبه، آخرین تحولات منطقه و اوضاع افغانستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
 
صالحی در دیدار رئیس هیئت مدیره سازمان توسعه سرمایه گذاری و صادرات عمان نیز روابط تهران – مسقط را مثال زدنی دانست و گفت: روابط سیاسی 2 کشور در بهترین شرایط قرار دارد.
 
«سالم بن ناصر الاسماعیل» نیز با تاکید بر اینکه روابط ایران و عمان عالی است و عمان برای ایران احترام خاصی قائل است؛ فرهنگ، اندیشمندان و ادبای ایرانی را مورد تقدیر قرار داد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار