کد خبر: 517262
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۱ - ۲۱:۰۶
امام جمعه ملاير، امروز درگردهمايي طلاب و فضلاي استان  همدان که در مسجد اهل بيت(ع) قم برگزارشد، اظهارداشت: خدمت به طلاب و فضلاي حوزه از توفيقات الهي است.
وي با بيان اين که امام زمان(عج) بر اعمال انسان ها احاطه کامل دارد، افزود: از مجموع آيات و روايات استفاده مي شود که حضرت وليعصر(عج) برهمه اعمال و رفتار ما نظارت دارند و طبق روايات، اعمال ما روزانه خدمت ايشان عرضه مي شود . 
 
آيت الله فاضليان ادامه داد: اعمال، اعتقادات و نيات انسان ها طبق آيه« ان الله علي کل شي قدير» بر امام زمان (عج) پوشيده نبوده و  بر آنها احاطه و  اشراف و آگاهي دارند؛ بنابراين بايد اعمال و رفتار  خود را درست کنيم  و  هيچ کس نمي تواند با ريا و دروغ، امام زماني(عج) شود.
 
امام جمعه ملاير با بيان اين که در گذشته بسياري از علما به حضور امام زمان(عج) شرفياب مي شدند، خاطرنشان کرد: قلب انسان بايد از توجه به غيرخدا قطع و به سوي خدا برگردد، ساده انگاري و سبک گرفتن احکام  الهي، موجب سلب توفيق انسان مي شود.
 
وي با بيان اين که در زمين شوره زار محصولي به بار نمي آورد، بيان داشت: در توقيع امام زمان (عج) خطاب به شيخ مفيد مي فرمايد "ما همواره به فکرشيعيان هستيم، ولي بايد شيعيان يک دل و هدف واحد داشته باشند و به عهد خود با خدايشان پاي بايند باشند".
 
آيت الله فاضليان با اشاره به موفقيت شيخ انصاري، افزود: انسان بايد دل را از غير خدا شستشو دهد و قلب را سليم قرار دهد؛  شيخ انصاري به خاطر توجه به فقرا و زير دستان و ارتباط با اهل عصمت طهارت (ع) براي هميشه متندگار شد . 
 
امام جمعه ملاير در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به ايام فاطميه و تلاش روحانيت در حفظ شعائر اسلامي، گفت: حوزه هاي  علميه و روحانيت محافظان و نگهبانان دين راستين هستند و اگر  حضور روحانيون در طول تاريخ نبود،  مردم گمراه مي شدند .
 
وي با بيان اين که دشمنان از وحدت مسلمانان مي ترسند، خاطرنشان کرد: يکي از سران استکبار غربي  اخيرا به صراحت گفته که "اگر دو چيز در ميان ايرانيان نيود، ما برآنها مسلط مي شديم،يکي قرآن و  ديگري  علما".
 
آيت الله فاضليان در پايان خطاب به طلاب و روحانيون گفت: اميدوارم نگهبان خوبي براي اسلام باشيد و بتوانيد پرچم اسلام را در جهان به اهتراز در آوريد .
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار