
عرب داشتن رافت اسلامی در برخورد با همه زندانیان اعم از مسلمان و غیر مسلمان را لازمه کار زندانبانی اسلامی دانست و افزود : باید در عین رعایت مقررات و آیین نامه سازمان در حفظ حرمت و احترام زندانیان کوشا باشیم و لازمه این کار اطلاع رسانی درست به زندانیان در زمینه برخورداری و استفاده از حق و حقوق قانونی خود است که در این صورت بسیاری از مشکلات زندانها حل خواهد شد .
عرب گوش دادن به حرف زندانیان را در تخلیه روحی و روانی آنان بسیار موثردانست و تصریح کرد : گوش دادن به حرف زندانیان مانع از بهانه جویی آنان گشته و سبب ایجاد آرامش در بین آنان و همکاران می شود لذا باید سعی کنید تا اطلاع رسانی درستی انجام گیرد و آنان را در توجیه بسیاری از مسایل یاری كند .
مدیر کل زندانهای استان در ادامه خواستار استفاده حداکثری از توانمندی زندانیان در امورات بهداشت و درمان و فرهنگی و غیره شد و خاطرنشان کرد : افزایش معنویت در زندانها نه تنها سبب رعایت بیشتر نظم و انضباط توسط زندانیان می گردد بلکه سبب افزایش اقتدار زندان نیز می گردد و لازمه این کار برنامه ریزی درست در همه زمینه هاست .
همچنین سید هادی نقیبی رییس زندان مرکزی سمنان در گزارشی برگزاری تعداد ۱۵ جلسه ستاد کاهش آسیب در طول سال ۹۱ و عملی شدن ۳۳ مصوبه از ۳۸ مصوبات این ستاد را از مهمترین دستاورد تشکیل این جلسات در زندان مرکزی دانست و خاطرنشان کرد : فعال کردن مرکز مشاوره روان درمانی با مدیریت دکتر طباطبایی از جمله مهمترین این مصوبات بود که به مرحله اجرا در آمد .
در ادامه مسوولین ستادی کمیته های هفت گانه ستاد کاهش آسیب به ارایه گزارشی از عملکرد زندان مرکزی در جهت نقاط ضعف و قوت این زندان نسبت به برنامه های ۹۱ گام سازمان و پنجم توسعه قضایی پرداختند .