کد خبر: 514207
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۱:۵۲
10تا 15 اسفند ماه امسال ،

علی حاج‌زکی در نشست هشتمین نمایشگاه کتاب استان اصفهان با بیان اینکه تدارکات این نمایشگاه از یک ماه پیش با ۱۴ کمیته پشتیبانی انجام شده است، اظهار کرد: هشتمین نمایشگاه کتاب اصفهان با ۳۵۰ غرفه در سه سالن و با بیش از ۴۵۰ ناشر کشوری و ۵۰ ناشر استانی برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه بیش از ۶۰ هزار عنوان کتاب در موضوع‌های مختلف در این نمایشگاه ارائه می‌شود، افزود: این نمایشگاه دارای برنامه‌های جانبی مختلف شامل نشست‌های سبک زندگی، اقتصاد مقاومتی، مهدویت، مسیر اخلاقی پیامبر اکرم (ص)، حجاب و عفاف و برنامه‌های ویژه‌ای مانند رونمایی از کتاب‌های دفاع مقدس و نقد و بررسی کتاب است.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه حضور ناشران خارجی از جمله ویژگی‌های بارز این نمایشگاه است، تأکید کرد: برای نمایشگاه امسال اعتبار وِیژه‌ای نداشتیم و استانداری، شهرداری، شرکت مخابرات، شورای شهر اصفهان، بانک صادرات و چند اسپانسر خصوصی برای برپایی این نمایشگاه مشارکت داشته‌اند و چهار رسانه اصفهان نیز در این نمایشگاه دارای غرفه هستند.
وی با بیان اینکه اقتصاد فرهنگی در کشور ما نادیده گرفته شده است، ادامه داد: لازم است تولیدات خود را به گونه‌ای جذاب کنیم که مردم برای بخش فرهنگی نیز هزینه بپردازند.
حاجی‌زکی با اشاره به استقبال بی‌سابقه ناشران تهرانی تاکید کرد: در محل دایمی نمایشگاه‌های اصفهان دارای کمبود ظرفیت برای برپایی غرفه هستیم و این در حالی است که این نمایشگاه را به صورت بین‌المللی نیز می‌توانیم برگزار کنیم.
وی با بیان اینکه تمام کتاب‌هایی که در نمایشگاه عرضه می‌شود دارای مجوز فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند، اضافه کرد: اطلاع‌رسانی ناشران و کتب موجود در نمایشگاه کتاب اصفهان در سایت خانه کتاب به آدرس www.ketab.ir موجود است و هم‌زمان با برگزاری نمایشگاه لینک « نمایشگاه کتاب اصفهان» در این سامانه فعال می‌شود.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان در ارتباط با حمل و نقل مردم به نمایشگاه گفت: با همکاری شرکت اتوبوس‌رانی اصفهان سه سرویس ویژه برای حمل و نقل به نمایشگاه در نظر گرفته شده است که شامل ۱۰ اتوبوس برای مدارس حاشیه شهر، ۱۰ اتوبوس ویژه سرویس عمومی و پنج اتوبوس نیز برای ناشران در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه ۶۵۰ میلیون بن‌کارت در نمایشگاه ارائه می‌شود، اظهار کرد: تخفیف این نمایشگاه ۴۰ درصد است که ۲۰ درصد این تخفیف از سوی ارشاد و ۲۰ درصد از سوی ناشران است و به دلیل محدودیت‌های مالی نتوانستیم این میزان را افزایش بدهیم.
وی اضافه کرد: بن‌کارت‌های این نمایشگاه شامل ۱۰ هزار تومان برای عموم مردم، ۲۰ هزار تومان دانشجویان، ۳۰ هزار تومان برای افراد با مدرک لیسانس، ۴۰ هزار تومان برای فوق‌لیسانسی‌ها و ۵۰ هزار تومان نیز برای افراد دارای مدرک دکترا است.
حاج زکی تصریح کرد: ساعت بازدید از نمایشگاه از ساعت ۹ تا ۱۲ و ۱۶ تا ۲۰ است و برای یکسره شدن این نمایشگاه نیز آمادگی داریم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار