کد خبر: 512858
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۰:۵۵

پرویز اسکندری با اعلام این خبر اظهار داشت: اجرای طرح صدور کارت الکترونیکی تاکسیرانان بر اساس انجام مطالعات کارشناسی شده در دستور اجرا قرار می گیرد.
وی با ارزیابی مثبت کارکردهای صدور این کارت الکترونیکی ،عنوان کرد: این کارت به منظور کارت شناسایی و هویتی تاکسیرانان قلمداد می شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: داشتن این کارت برای تاکسیرانان به منزله داشتن شناسنامه، پروانه، گواهینامه و کارنامه تاکسیرانان محسوب می شود.
اسکندری در تشریح دیگر کارکردها و خروجی های بهره گیری از این کارت های الکترونیکی، اظهارداشت: تاکسیرانان با به همراه داشتن این کارت می توانند نسبت انجام بسیاری از اقدامات خود بصورت الکترونیکی و بدون مراجعه به سازمان اقدام کنند ضمن آنکه، کارت الکترونیکی تاکسیرانان در مناطق مختلف شهرداری کارآیی دارد.
وی در ادامه با بیان اینکه، دولت الکترونیک با هدف فراهم آوردن تسهیلات و رفاه شهروندی ایجاد شده است بر بهره گیری حداکثری افراد از مزایای این مهم تاکید کرد .

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار