
به گزارش خبرنگار روزنامه جوان ،مدیر کل آموزش و پرورش استان سمنان در مراسم تقدیر و تجلیل از دانش آموزان با حجاب دبیرستان دخترانه عصمت شهرک گلستان دامغان که در محل این دبیرستان برگزار شد ، به نقش و جایگاه حجاب در کنار کسب علم و دانش پرداخت وگفت: همانگونه که علم و دانش از جایگاه و قداست والایی در جامعه برخوردار است ، عفت و حجاب اسلامی دانش آموزان نیز از جایگاه والایی برخوردار بوده و باید در جهت ترویج و گسترش حجاب و کسب علم بیش از گذشته تلاش کنیم.
محمد بنائیان سفید با بیان اینکه امروز دستیابی کشورمان به علوم و فنون هسته ای، پزشکی، نانو و سلول های بنیادین و پیشرفت در مسائل اقتصادی همه برگرفته از علم و دانش است، افزود: ما تاکنون توانستیم به موفقیت های قابل توجهی دست یابیم که این موفقیت ها نیز مرهون زحمات و تلاش جوانان با غیرت این مرز و بوم بوده است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان سمنان اهمیت دادن بیشتر به مساله حجاب را در تقویت بنیه دینی و ارزشی جامعه موثر خواند و گفت : دانش آموز با حجاب مایه عزت و سربلندی جامعه بوده و همین امر باعث شده حضور دختران با حجاب در میادین مهم علمی، اجتماعی و ورزشی در اقصی نقاط دنیا موجب شگفتی همگان شود.
بنائیان سفید در پایان گفت: دختران امروز و مادران فردا باید حضرت فاطمه زهرا (س) را الگوی خور قرار دهند و به آن بانوی با ایمان و مظهر هستی اقتدا کنند.
لازم به ذکر است ،از ۲۰۰ دانش آموز با حجاب دبیرستان دخترانه عصمت شهرک گلستان دامغان تجلیل شد.