کد خبر: 512332
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۶:۱۵

آموزش و فرهنگ‌سازی در جامعه و کنترل و نظارت توسط مأموران امنیت عمومی آذربایجان‌غربی سبب کاهش ۱۳ درصدی پلمپ واحدهای صنفی در ۱۰ ماه سال جاری نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته در آذربایجان‌غربی شده است.
رئیس پلیس امنیت عمومی آذربایجان‌غربی ب بيان مطلب فوق اظهار داشت: در ۱۰ ماه سال جاری به یک هزار و ۹۳۶ شکایت صنفی در استان رسیدگی شده است.
سرهنگ خیبر تیبا با بیان اینکه ۱۸ هزار و ۵۸ اخطار در موضوعات مختلف در ۱۰ ماه سال جاری به صنوف آذربایجان‌غربی صادر شده است، تصریح کرد: ۲۳ هزار و ۳۰۹ تذکر صنفی از طرف همکاران اماکن به صنوف داده شده است.
رئیس پلیس امنیت عمومی آذربایجان‌غربی افزود: در ۱۰ ماه سال جاری ۳۵۷ فقره پرونده تخلفاتی صنفی در آذربایجان‌غربی تشکیل شده و در این ارتباط برای ۴۰۷ نفر به عنوان متهم صنفی پرونده قضایی تشکیل شده است.
تیبا به پلمپ ۳۶۱ واحد صنفی برابر مقررات نیروی انتظامی در ۱۰ ماه سال جاری اشاره کرد و گفت: استفاده از گیرنده‌های ماهواره، مشروبات الکلی، صور مبتذل، مواد مخدر، محصولات ضد اخلاقی و سیگار قاچاق و عدم رعایت مقررات ناجا در واحد‌های صنفی از جمله تخلفات صورت گرفته در واحدهای صنفی پلمپ شده است. رئیس پلیس امنیت عمومی آذربایجان‌غربی همچنين از شناسایی، کنترل، پلمپ و سامان‌دهی ۳ هزار و ۵۳۷ واحد صنفی غیرمجاز خبر داد و عنوان کرد: در ۱۰ ماه سال جاری ۹۴ واحد صنفی بنا به دستور مقام قضایی پلمپ شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار