
به گزارش خبرنگار جوان به نقل از روابط عمومی اداره کل زندانهای استان سمنان از آنجا که دنیای بزرگ و شگفت انگیز کتاب وکتابخوانی به گروه خاص و ويژه اي تعلق نداشته و هر فرد باید باکتاب زندگی کند و مطالعه وکتابخوانی باید بعنوان یک نیاز واحساس دایمی لازم و روزانه درمیان عموم رایج و مطرح باشد تا افراد جامعه به خواندن ومطالعه ترغيب و فرهنگ كتاب و كتابخواني رواج يابد.
جعفری بازرس نهاد کتابخانه های کشور در بازدید از زندان شاهرود با اعلام خبر فوق گفت : کتب موجود در زندان شاهرود قابل توجه بوده که می توان کتب غیر قابل استفاده را به کتابخانه شهرستان تحویل و در ازای آن کتاب های درخواستی تحویل زندان شود.
در ادامه امید کهربایی رییس زندان شاهرود با ارایه گزارشی از روند کتاب و کتابخوانی در زندان شاهرود خاطرنشان کرد : ترویج فرهنگ کتابخوانی در جامعه بخصوص در محیط زندان که مددجو وقت بیشتری دارد از اهمیت بیشتری برخوردار است .
همچنین شمشیری مدیر کل نهاد کتابخانه های کشور به همراه عموزاده مدیر کل کتابخانه های استان در بازدید از زندان مرکزی سمنان ضمن تقدیر و تشکر از فعالیتهای صورت گرفته در زمینه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در زندانهای استان خواستار ارتباط هرچه بیشتر زندانها با نهاد کتابخانه عمومی استان برای پرکردن اوقات فراغت مددجویان شد.