کد خبر: 511761
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۰
خطر تعطيلي پرمخاطب‌ترين برنامه شبكه آموزش
مسيح محمدي
برنامه«راديو هفت» يكي از بخش‌هاي پرمخاطبي است كه در كنداكتور پخش شبكه آموزش قرار دارد.
براي معرفي كلاسيك اين برنامه بايد بگوييم«راديو هفت نام يك برنامه تلويزيوني با محوريت پخش موسيقي و قصه خواني به تهيه‌كنندگي منصور ضابطيان است كه هر شب به جز جمعه‌ها و روزهاي تعطيل به صورت زنده از شبكه آموزش سيما پخش مي‌شود». «راديو هفت» كه هر شب به جز جمعه‌ها به صورت زنده به روي آنتن مي‌رود، تلاش مي‌كند لحظات آرام و پر از خاطره‌اي را براي مخاطبان خود فراهم كند. در اين برنامه بخش‌هاي گوناگوني مانند پخش موسيقي آرام، قصه‌خواني، گفت‌و‌گو دربارۀ موضوعات مرتبط با آرامش. . . درنظر گرفته شده است.
به گفته منصور ضابطيان «راديو هفت» شروع و ايده اوليه برنامه راديو هفت از تابستان سال ۱۳۸۹ شكل گرفته است. زماني كه مشاهده مي‌كرده است چطور بسياري از مردم در زندگي شهري در ترافيك، آلودگي، روابط پيچيده اجتماعي در كلانشهري مانند تهران اسير هستند و نتيجه آنها پس از يك روز چيزي جز خستگي نيست و از طرفي مهم‌ترين ابزار پس از اين فعل وانفعالات «تلويزيون» است كه نقش ارتباطي مناسبي بر عهده دارد، از همين رو تصميم به ساخت برنامه با محوريت «شاد» مي‌گيرد كه منجر به تولد «راديو هفت» مي‌شود. در اين برنامه به قول دست اندركارانش «از كاليفرنيا تا دور‌افتاده‌ترين نقاط كشورمان مخاطب دارد، از حوزه علميه و دختركي كه در حال قالي بافي در روستاست تا سربازي كه در حال نگهباني در شيفت خود است. حتي افرادي در زندان‌ها و كشورهاي خارجي همچون امريكا، اروپا و استراليا مخاطب دارد.»
در اين برنامه سعي مي‌شود با ايجاد كردن فضاي گرم و صميمي در ميان مخاطبان عادت و سنت «قصه خواني» هم به نوعي احيا شود چراكه در دنياي امروز قصه‌ها كمترين تاثير را از اتفاقات ناخوشايند مي‌گيرند؛ از همين رو قصه وقصه خواني تاثير بسزايي در آرامش ذهن انسان‌ها دارد. يكي از پارامترهاي تأثير‌گذار اين برنامه كه سبب جذب مخاطب بيشتري نسبت به برنامه‌هاي مشابه شده است استفاده از گويندگان توانا در اين برنامه است.
چه اينكه ويژگي گويندگان و صداي خوب آنها از پارامترهايي است كه مي‌تواند به اين برنامه كمك كند. مسئولان برنامه «راديو هفت» در حال حاضر از بازيگران يا هر كسي كه بتواند متني را گويندگي كند استفاده مي‌كنند كه اين موضوع بر جذابيت برنامه افزوده است. اكنون و پس از چند سال كه از تأسيس و برپايي اين برنامه مي‌گذرد صحبت هايي مبني بر تعطيلي آن مطرح مي‌شود كه زمينه ناخرسندي مخاطبان «راديو هفت» را به وجود آورده است. ضابطيان در مورد علت و چرايي چنين اتفاقي گفته است: «براي تعطيلات نوروز و در كل سال جديد هنوز تصميمي براي ادامه پخش اين برنامه گرفته نشده است و به احتمال زياد به دليل مسائل مالي «راديو هفت» تنها تا پايان امسال بر روي آنتن مي‌رود. از طرفي «راديو هفت» بر خلاف ظاهر ساده‌اي كه دارد توليد گراني دارد و به دليل اينكه شبكه آموزش توانايي حمايت مالي از برنامه را ندارد ما هم به رغم ميل باطني مان مجبوريم كه برنامه را تعطيل كنيم. » تعطيلي و اين گونه اتفاقات در مورد برنامه‌هاي اينچنيني كه بعد از چند سال توانسته است مخاطب زيادي را به خودش جذب كند، از طرفي با توجه به برنامه رسانه ملي در جذب و جلوگيري از ريزش مخاطب به نفع شبكه‌هاي ماهواره‌اي تعطيلي اين برنامه خلاف منطق و تدبير راهبردي اين سازمان است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار