کد خبر: 511741
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۰
جدول‌پيمايي پرسپوليس در يك بازي تماشايي
پرسپوليس ۳- گهر دورود ۲
با صعود پنج پله‌اي پرسپوليس در جدول با پيروزي برابر گهر، حالا قرمزها تيم ششم جدول رده بندي هستند؛ رتبه‌اي كه بهترين رده قرمزها در ليگ دوازدهم است و آنها را از كابوس دو رقمي بودن در جدول رها كرد، آن هم در يك بازي تماشايي و البته جنجالي، در مسابقه‌اي كه سعيد بخشي زاده به خصوص در نيمه دوم مجبور شد بارها از كارت زرد استفاده كند. پرسپوليس در نهايت هم ۳ ـ ۲ پيروز بازي ديروز بود، ديداري با دو نيمه متفاوت، يك نيمه سرد و كم هيجان و نيمه ديگر جذاب و ديدني كه تماشايي بودن آن باعث شد تا لحظه‌اي تماشاگران چشم از بازي بر ندارند.

نيمه اول بازي پرسپوليس – گهر هر چند يك گل داشت و قرمزها را برنده به رختكن فرستاد اما خميازه‌هاي تماشاگران نشان از بازي كسل كننده دو تيم داشت، نيمه‌اي كه در ۱۷ دقيقه از آن نگذشته بود، غلامرضا رضايي، قرمز پوشان را جلو انداخت، آن هم در حالي كه گهر هم مانند يك حريف دست و پا بسته بود تا نيلسون برزيلي ۴۵ دقيقه اول را بدون اينكه به زحمت بيفتد به رختكن برود. 

اما نيمه دوم حكايت فرق مي‌كرد، گهر آن تيم نيمه اول نبود و شروعي توفاني داشت؛ آغازي كه با گل مساوي حامد پور عمراني كامل شد تا نتيجه مسابقه يك – يك شود. تساوي هم عطش دورودي‌ها را كم نكرد و پرسپوليسي‌ها كه مات و مبهوت چهره جديد گهر بودند دقيقه ۵۵ گل دوم را خوردند تا گهر با اشتباه بنگر و گل مجيد خميسي بازي باخته را حالا دو بر يك جلو بيفتد. پس از آن بود كه پرسپوليسي‌ها باورشان نمي‌شد انگار از خواب بيدار شده بودند، هادي نوروزي چند دقيقه بعد از ورودش به زمين گل مساوي قرمزها را زد و يك دقيقه مانده به پايان نود دقيقه هم ماركو پرويچ با يك شوت استثنايي دوباره برتري را به نفع پرسپوليس كرد تا قرمزها ۳ بر ۲ برنده بازي با شاگردان مايلي كهن باشند، نتيجه‌اي كه مي‌توانست با پنالتي هدر رفته ماهيني كه به تير خورد بهتر هم شود. 

فجر سپاسي – استقلال، فردا ساعت ۱۴:۳۰
حاشيه امني كه از بين رفته و يك لغزش مي‌تواند به قيمت از دست دادن صدر تمام شود و ماراتن قهرماني ليگ ديدني‌تر شود، اين حكايت استقلال است، صدرنشين ليگ كه حالا سپاهان را در دو قدمي خودش مي‌بيند، فاصله دو امتيازي كه خوشايند امير قلعه‌نويي و تيمش نيست، با اين شرايط آبي پوشان به شيراز رفته‌اند تا امروز با فجر سپاسي بازي كنند، مسابقه‌اي از هفته بيست و ششم ليگ كه هر هفته كه به انتها نزديك‌تر مي‌شود حساس‌تر هم مي‌شود. استقلال در حالي فردا در حافظيه با فجر سپاسي روبه‌رو مي‌شود كه بازي رفت دو تيم در آزادي صفر – صفر مساوي شد. 

حالا دور برگشت و اين بار حافظيه ميزبان بازي است، امير قلعه‌نويي در بهترين شرايط تيمش را به شيراز برده، در حالي كه هشت هفته از نيم فصل دوم گذشته، آبي‌ها شكستي نداشته‌اند و با پنج برد و سه مساوي شكست‌ناپذير نشان داده‌اند و در چهار بازي گذشته گل نخورده‌اند، مسئله‌اي كه باعث شده تا جايگاه آبي پوشان در صدر تثبيت شود و آنها در چند هفته گذشته از صدر پايين نيايند، اگرچه كم شدن فاصله امتيازي استقلال و سپاهان مي‌تواند در هفته‌هاي پيش رو معادلات را به هم بزند. به همين خاطر هم امير قلعه‌نويي به خوبي مي‌داند كه از دست دادن امتياز در شيراز مي‌تواند به قيمت از دست رفتن صدر تمام شود. با اين حال استقلال پيش از رويارويي با فجر، هفته گذشته راه‌آهن را شكست داد و شاگردان امير با روحيه بالايي آماده ملاقات با شاگردان سرهنگ ياوري شده‌اند تا همچنان به روند پيروزي‌هايشان ادامه دهند و صدر جدول را از دست ندهند.

فجر سپاسي اگر چه هفته گذشته پس از پنج هفته كه خوب نتيجه مي‌گرفت به داماش باخت، اما به نظر مي‌رسد شاگردان محمود ياوري بر خلاف شروع نيم‌فصل دوم، دوباره همان تيم شگفتي‌ساز نيم فصل اول ليگ شده‌اند و مانند بازي رفت مي‌توانند رقيب سرسختي براي استقلال باشند و آبي‌پوشان كار آسان و راحتي در حافظيه پيش‌رو ندارند. ياوري درباره بازي جمعه با استقلال ديروز به فارس گفت: «بازيكنانم به تيم مقابل نگاه نمي‌كنند و بازي خود را انجام مي‌دهند و هدف‌شان پيروزي است.»

نگاهي به تاريخچه بازي‌هاي استقلال و فجر نشان مي‌دهد كه آبي پوشان پنج سال است كه نتوانسته‌اند در شيراز پيروز شوند، آخرين پيروزي استقلال مقابل اين تيم شيرازي در حافظيه به سال ۸۶ بر مي‌گردد كه آبي‌پوشان توانستند ۵ بر ۲ فجر را شكست دهند. ‌از آن روز تا به امروز دو تيم، سه بار در شيراز با هم بازي كرده‌اند كه كفه ترازو به سمت تيم ياوري سنگيني مي‌كند و فجري‌ها با دو برد و يك مساوي نگذاشته‌اند آبي‌پوشان با خاطره خوشي شيراز را ترك كنند. 

نفت آبادان – آلومينيوم، فردا ساعت ۱۶
به جز بازي فجر و استقلال، بقيه بازي‌هاي جمعه هم حساسيت‌هاي خاص خودش را دارد كه مي‌تواند بازي‌هاي جذابي را رقم بزند، نفت آبادان – آلومينيوم يكي از آن بازي‌هاست، جدال دو تيم قعرنشين كه امتياز‌هاي اين بازي براي هر دو تيم حياتي است. نفت با سرمربي جديدش فيروزي هم نتوانسته از بحران جدا شود و آباداني‌ها ۱۹ هفته است كه پيروز نشده‌اند و با ۱۵ امتياز قعرنشين ليگ هستند. در مقابل آلومينيوم رده چهاردهمي پس از شكست هفته گذشته برابر پيكان و بركناري ميثاقيان، با پرويز مظلومي سرمربي جديدش روبه‌روي نفت قرار مي‌گيرند تا شايد شوك تغيير مربي، نتيجه بخش باشد و اين تيم هرمزگاني را از محدوده خطر دور كند.
ساير بازي‌هاي فردا
ملوان - فولاد، ساعت ۱۵:۱۵
پيكان - سايپا، ساعت ۱۶
ذوب‌آهن - مس، ساعت ۱۶
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار