کد خبر: 511448
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۲
مسئول سیاسی سپاه صاحب‌الزمان (عج):

رمضانعلی غلامرضایی در همایش چهارمین دوره آموزش تخصصی مدیران فضای مجازی سازمان بسیج دانش‌آموزی کشور یادمان شهید مهرداد عزیزاللهی اظهار کرد: دشمن تاکنون با حربه‌های مختلف سیاسی، نظامی، فرهنگی و موارد دیگر به جنگ با انقلاب ایران برخواسته است.
وی افزود: جنگ نرم دشمن علیه ایران اسلامی پس از دوران دفاع مقدس تاکنون ادامه داشته است اما امروز این مسئله شدت و نمود بیشتری یافته است.
فرمانده سیاسی سپاه صاحب‌الزمان(عج) با بیان اینکه که رویکرد امروز دشمن به کشورمان با گذشته متفاوت است، تاکید کرد: دشمنان در یکی دو سال اخیر به جمهوری اسلامی ایران به چشم رقیب راهبردی می‌نگرند اما در واقع هدف اصلی آنها که همان برخورد با نظام جمهوری اسلامی ایران است تغییر نکرده و در قالبی دیگر ادامه دارد.
وی تأکید کرد: ترس دشمنان از این است اگر با نظام جمهوری اسلامی برخورد نشود به زودی شاهد فروپاشی وضعیت لیبرال دموکراسی غرب در جهان همچون سوسیالیست شرق باشند.
غلامرضایی با بیان اینکه بسیاری از مردم متوجه آسیب‌‌های فضای مجاری در جنگ نرم نمی‌‌شوند، تأکید کرد: شبکه‌هایی مانند «من و تو» هدف‌هایی مانند تزلزل در خانواده‌های مستحکم ایرانی را دنبال و برای این منظور از افرادی استفاده‌ می‌کنند که در کشور خودمان زندگی‌می‌کنند.
وی با بیان اینکه در جنگ نرم شخص احساس خطر نمی‌کند تا به میدان مبارزه وارد شود، تاکید کرد: اقدام نظامی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران به هیچ عنوان متصور نیست و هیچ دلیل مدرک و شاهدی برای آغاز این جنگ وجود ندارد، چرا که دشمن به خوبی می‌داند که همه مردم ایران به محض احساس خطر به سبب جنگ نظامی وارد میدان مبارزه با دشمن می‌شوند.
مسئول سیاسی سپاه صاحب‌الزمان(عج) با بیان اینکه دشمن در جنگ نرم چهار محور اساسی را در نظر گرفته است، گفت: محور شنیداری، دیداری، گفتاری، الکترونیکی از جمله این روش‌‌هاست که محور چهارم در کشور ما کاربرد بیشتری دارد.
وی با اشاره به اینکه تلفن همراه فناوری مهمی در جنگ نرم دشمن بوده و به راحتی در دسترس است، گفت: فضای مجازی عامل گستردگی فتنه ۸۸ بود و افراد مختلف از این طریق هدایت و به شورش دعوت می‌شدند.
غلامرضایی با اشاره به تیم رسانه‌ای که اخیرا بازداشت شده‌اند، افزود: این افراد برای ایجاد فتنه انتخابات آتی برنامه‌ریزی می‌کردند و کدهای خاصی برای برنامه‌های خود داشتند که فعالیت آنها متوقف شد.
غلامرضایی در ادامه با اشاره به تلاش دشمن برای تخریب چهره پیامبر گرامی اسلام (ص) گفت: دشمنان با زبان هنر به خصوص کاریکاتور به تخریب چهره‌ پیامبر(ص) اقدام کرده‌اند تا جوانان غربی را از گرایش به دین اسلام منصرف کنند.
وی با بیان اینکه در جنگ نرم باید روش‌های مقابله با ابزارهای قدرتمند دشمن را بشناسیم، ادامه داد: مشکل کشور ما در جنگ نرم تولید محتوا و فکر است و به همین خاطر برای حرکت در مسیر درست مقابله با جنگ نرم ابتدا باید اهداف و آرمان‌های نظام و سپس، تاکتیک‌ها، روش‌ها و اهداف دشمن را به درستی بشناسیم.
مسئول سیاسی سپاه صاحب‌الزمان(عج) تصریح کرد: اولین گام برای عدم اعمال نفوذ جنگ نرم دشمن بر افکار عمومی این است که نیاز‌های قشر‌های مختلف از جمله، کارگری، دانش‌‌آموزی، فرهنگی و اداری را به صورت جداگانه شناسایی و بررسی کنیم.
وی تصریح کرد: دشمنان در انتخابات آینده به طور یقین از فضای مجازی برای بر هم زدن انتخاباتی سالم استفاده می‌کنند و قصد تشویش اذهان عمومی و ایجاد بدبینی به نظام مقدس جمهوری اسلامی را دارند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار