کد خبر: 511278
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۷:۱۰
فارس: تیم ملی فوتبال بانوان ایران عصر امروز در دیداری دوستانه به مصاف اردن رفت که در پایان توانست با نتیجه ۲ بر یک به برتری دست یابد.

پس از پایان این بازی در حالی که نمایندگان رسانه‌ها حضور داشتند و قصد مصاحبه با بازیکنان را داشتند، اما اجازه صحبت با آنها داده نشد و بازیکنان به رختکن رفتند. این حرکت در حالی است که خبرنگاران بارها در تیم ملی آقایان با این موضوع روبرو شده بودند و به نظر می‌رسد مسئولان از این حرکت خود نتایج مثبتی گرفته‌اند که قصد دارند چنین بی احترامی‌هایی را نسبت به خبرنگاران در حوزه بانوان نیز ادامه دهند.

* یکی از بازیکنان تیم فوتبال اردن در جریان بازی دچار مصدومیت شد و همین امر باعث شد تا به همراه سرپرست تیم به بیمارستان منتقل یابد. به علت اینکه سرمربی تیم فوتبال اردن ژاپنی است و انگلیسی بلد نیست نتوانست مصاحبه کند. سرپرست اردن که انگلیسی بلد است با بازیکن این تیم به بیمارستان رفته بود.

* بیان محمودی در حالی در این بازی به میدان رفت که اسم او جز دعوت‌شدگان به تیم ملی برای این دیدار به چشم نمی‌خورد.

تیم ملی فوتبال بانوان ایران خود را برای حضور در مرحله مقدماتی مسابقات جام جهانی آماده می‌کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار