کد خبر: 511066
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۲
غلامعلي حدادعادل در برنامه «ديروز، امروز، فردا» در پاسخ به سؤال مجري برنامه مبني بر اينكه رهبر معظم انقلاب به اين موضوع اشاره داشتند كه «صرف اينكه كسي بگويد ما طرفدار وحدت هستيم كفايت نمي‌كند بلكه وحدت به يكسري مؤلفه‌ها و شاخص‌ها نياز دارد» به نظر شما اين شاخصه‌ها و مؤلفه‌ها چيست، گفت: برخي تأكيد دارند كه وحدت امر خوبي ا‌ست به شرطي كه همه با من وحدت كنند، يعني همه آن چيزي كه من مي‌گويم بگويند نه اينكه قدري من كوتاه بيايم تا قدري هم طرف مقابل كوتاه بيايد.

به گزارش فارس، حدادعادل با بيان اينكه مقام معظم رهبري نيز بارها فرموده‌اند كه منظورم از اينكه مي‌گويم با هم وحدت داشته باشيد اين است كه يك قدم شما جلو برويد و يك قدم هم طرف مقابل شما جلو بيايد تا به يكديگر نزديك شويد، وگرنه اگر هر كسي بخواهد بر سر موضعي كه ايستاده اصرار كند و انعطافي نشان ندهد و تنها بگويد وحدت خوب است و اقدام عملي براي وحدت نكند، به وحدت نمي‌رسيم. مشاور عالي مقام معظم رهبري بر همين اساس يكي از مولفه‌هاي وحدت را در عمل نشان دادن و از خود گذشتن دانست و گفت: اين همان فرمايش امام راحل است كه خطاب به برخي كه وحدت را رعايت نمي‌كردند، فرمودند اگر همه انبياي الهي در يك اتاق جمع شوند با يكديگر اختلاف نمي‌كنند چراكه تقوا دارند.

نماينده مردم تهران در مجلس با بيان اينكه اختلاف نظر طبيعي‌ است، يادآور شد: ممكن است مجلس در يك قضيه‌اي نگران يك جنبه باشد و دولت نگران جنبه ديگري و دو نوع برداشت داشته باشند، از اين رو اولا بايد با يكديگر گفت‌وگو كنند و اينكه به يكديگر اعتماد داشته باشند. وي بر همين اساس آفت وحدت را بي‌اعتمادي دانست و افزود: اعتماد متقابل بستر وحدت است، هر نوع تفاهمي در بستر اعتماد شكل مي‌گيرد، اگر اعتماد باشد به صحبت يكديگر گوش مي‌دهيم با اين نيت كه آن بخشي از حقيقت كه در صحبت ديگري‌ است معلوم شود و اگر اشتباهي هم باشد با منطق و استدلال، اگر هواي نفس اجازه دهد برطرف شود.

حداد عادل با تأكيد بر اينكه در درجه اول با تفاهم، گفت‌وگو، منطق، علم، بحث‌هاي كارشناسي و استدلال مي‌توان به نتيجه مثبت رسيد، تصريح كرد: اين راه عقلايي ا‌‌ست، همچنين ما قانون داريم، در درجه اول قانون اساسي و بعد قوانين مصوب مجلس، وقتي قانون اساسي حدود و ثغور وظايف قوا و مسئولان را معين مي‌كند هر كسي بايد بداند مرز كارش تا كجاست، مرز كار وي از كجا شروع شده و به كجا ختم مي‌شود. از همه اين موارد بالاتر «ولايت فقيه» است. ما ولايت فقيه و رهبري داريم كه حامل وحدت بسيار نيرومندي در جامعه است، كلام او فصل‌الخطاب و سخن او سخن ملت است.
حدادعادل در پاسخ به اين سؤال مجري برنامه مبني بر اينكه مقام معظم رهبري در فرمايشات اخير خود به بداخلاقي‌هاي سياسي اشاره‌اي داشته‌اند و فرمودند در فرصتي مقتضي در اين باره صحبت مي‌كنند، به نظر شما چرا اين بداخلاقي‌هاي سياسي به وجود مي‌آيد و منشأ آن كجاست، افزود: رهبري فرمودند كه بعداً با مردم صحبت مي‌كنند كه لابد يك حكمتي دارد و ما بايد مراقب باشيم جلوتر از رهبري حركت نكنيم. مشاور عالي مقام معظم رهبري بر همين اساس تصريح‌كرد: ‌يك جنبه از بداخلاقي سياسي كه اتفاقاً در همين روزها روي داد اين است كه چرا در دهه فجر اين اتفاق افتاد، دهه فجر بايد فرصتي براي تحكيم همبستگي ملي باشد و ذهن ملت به سراغ اصول و مباني همبستگي و شعارهاي وحدت‌بخش مثل استقلال، آزادي و جمهوري اسلامي برود.

وي همچنين درباره هوشياري مسئولان نسبت به توطئه‌هاي دشمن گفت: اتفاقاتي كه گاهي مي‌افتد عموميت ندارد، ما نبايد تصور كنيم كه همه با يكديگر در حال جنگ و جدال هستند، اتفاق بدي افتاد ولي نبايد تصور كنيم كه همه با هم در حال دعوا هستند. حدادعادل يادآور شد: البته دشمنان ما از شادي در پوست خود نمي‌گنجند كه مثلاً اختلافي روي داده است و دائماً هم بر طبل اختلاف مي‌كوبند، كاملاً محسوس است آنها به گونه‌اي جهت مي‌دهند كه اين اختلاف عميق‌تر و شديدتر شود تا بهره ببرند كه مردم هم به خوبي متوجه هستند. وي افزود: بايد بدانيم اين اتفاقات گذراست و به بي‌بي‌سي، صداي امريكا و دنباله‌هاي آنها در خارج از كشور و برخي در داخل مي‌گويم مطمئن باشند خوشحالي آنها دوام نخواهد داشت و با حضور مردم در راهپيمايي ۲۲ بهمن، آنها مثل هميشه نااميد شوند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار