
به گزارش جوان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده ولی فقیه لرستان، حجت الاسلام والمسلمین سید احمد میرعمادی، در دیدار با جمعی از پرسنل نظامی و انتظامی استان لرستان با تاکید بر لزوم دشمن شناسی به عنوان یکی از شاخص های مهم نیروهای نظامی،افزود: نیروهای مسلح باید با داشتن راهبردهای دقیق و منسجم دفاعی و نظامی و کنترل تحرکات و اقدامات دشمن، آمادگی خود برای دفع کامل و پاسخ مناسب به هرگونه تجاوز دشمنان را حفظ کنند.
وی با اشاره به اقدام تاریخی همافران در ۱۹بهمن ۵۷، اظهار کرد: پیوستن نیروی هوایی ارتش به ملت و اعلام بیعت با رهبر کبیر انقلاب، بزرگترین ضربه را بر پیکر نیمه جان حکومت طاغوت وارد کرد.
وی با اشاره به اینکه این حرکت ولایتمداری و مردم داری ارتشیان را ثابت کرد، افزود: اقدام همافران به عنوان یک حرکت حماسی و ارزشمند برای همیشه در تاریخ کشور ماندگار شده است.
نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: امروز نیز نیروهای نظامی و انتظامی کشور باید با برنامه ریزی و حفظ توان دفاعی و آمادگی خود، زمینه برای هرگونه تحرک و تجاوز دشمن را از بین ببرند.
حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی اظهار کرد: آمریکا و همدستانش با حمله به کشورهای عراق و افغانستان به بهانه مبارزه با تروریسم، تنها قصد محدود کردن دامنه نفوذ پیام الهی انقلاب اسلامی ایران را دارند.
امام جمعه خرم آباد گفت: آنها قصد دارند با ناامن کردن منطقه و موجه جلوه دادن ادامه حضور اشغالگرایانه خود در خاورمیانه، موجب ایجاد جنگ روانی و تهدید برای کشورهای اسلامی شوند.
وی با اشاره به وحشت غربی ها از جریان بیداری اسلامی، افزود: ایران اسلامی منشا اصلی حرکت های آزادیخواهانه و اسلامی ملت های منطقه است و به همین دلیل استکبار جهانی دشمنی گسترده ای را با این انقلاب و نظام براه انداخته است.
امام جمعه خرم آباد افزود: دراین شرایط حفظ وحدت و انسجام داخلی بسیار مهم است چرا که دشمن سعی دارد با اختلاف افکنی در جامعه، اهداف شوم خود در مبارزه با انقلاب اسلامی را دنبال کند.