
دكتر رهی در آیین افتتاحیه نخستین جشنواره ملی قصه گویی و قصه خوانی قرآنی آیات در دامغان افزود: هیچ كتابی شفا بخش تر و ارزنده تر از قرآن كریم نیست.
وی افزود : پیامبر اكرم (ص) بهترین مخلوق خداست و خداوند توسط ایشان بزرگترین هدیه خود یعنی قرآن كریم را به انسان ارزانی داشته است.
رهی با تأكید بر اینكه هیچ نعمتی در جهان آفرینش از نعمت قرآن كریم والاتر نیست، اظهار داشت: فقط وجود نازنین پیامبر و ائمه اطهار (ع)، قدرت درك و تحمل قرآن كریم را دارند و انسانهای عادی تنها می توانند بخشی از این هدیه خداوندی را تحمل و درك كنند.
وی قرآنیان را همچون دانشجویان دانشگاه بزرگ قرآن خواند و افزود: خداوند بزرگ شفای جانهای بشری را در قرآن نهاده است و یكی از راههای استفاده و بهره مندی از معارف ناب قرآن كریم برگزاری و ترویج جشنواره های هنری از جمله جشنواره قصه گویی و قصه خوانی قرآن كریم است.
استاندار سمنان ،تصريح كرد: قصه و قصه گویی گامی است تا به روح قرآن و خواسته های ربوبی آن نزدیكتر شویم.
گفتني ،اولین جشنواره ملی قصه گویی و قصه خوانی قرآنی آیات به مدت دو روز در دامغان ادامه دارد.