کد خبر: 509000
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۴
استاندار اصفهان:

علیرضا ذاکر اصفهانی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه در جلسه مشترک بین نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان اصفهان و رئیس جمهور که در هفته گذشته برگزار شد، برخی از نمایندگان عنوان کرده‌اند که در مباحث طرح مشکلات استان اصفهان به رئیس جمهور به خصوص آب استان اصفهان وی دغدغه بر طرف کردن این مشکل را نداشته و همچنان فکر می‌کنند استان اصفهان استان برخوردار است، اظهار کرد: رئیس جمهور بحثی در مورد برخوردار بودن و یا نبودن استان اصفهان در این جلسه نداشتند.
وی افزود: آقای رئیس جمهور گفت، آب یک مطالبه به حق و عمومی است و ما وظایف دولتی خود را در دستگاه دولت انجام داده‌ایم.
استاندار اصفهان تصریح کرد: من به عنوان استاندار اصفهان از وی تشکر می‌کنم و تا مقطعی که این دولت شکل نگرفته بود آب رسانی به فلات مرکزی مطرح اما کاری صورت نگرفته بود.
وی ادامه داد: در همین دولت بود که موضوع مصوب و اجرا شد و نمایندگان نیز می‌دانند که با تدبیر رئیس جمهور این اتفاق افتاد.
ذاکراصفهانی گفت: البته اگر مشکل و یا چالشی در مورد آب است به دولت مربوط نمی‌شود و از خشکسالی است و ما باید دعا کنیم تا دو سه ماه آینده شاهد بروز نذورات آسمانی باشیم.
وی ادامه داد: باید توزیع و مصرف آب را خوب مدیریت کنیم و از همه مهم‌تر طرح انتقال آب که دولت مطالعه و در دستور کار قرار داده است را انجام دهیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار