
سرپرست دفتر امور شهری استانداری کردستان گفت: به مناسبت فرا رسیدن ایام الله دهه فجر ۳۷ طرح عمرانی و خدماتی در شهرهای استان به بهرهبرداری می رسد.
سیروان بهرامی در گفتوگو با خبرنگار جوان در سنندج اظهار کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی در مسیر شکوفایی و توسعه زیرساخت های شهری خدمات ارزنده ای به منظور ارتقا شاخص های توسعه و رفاه شهروندان به عمل آورده است.
وی بیان کرد: در این راستا از محل اعتبارات سفرهای مقام معظم رهبری، سفرهای هیئت دولت و مهر ماندگار نیز اعتبارات استانی و ملی طرح های متعددی در زمینه های زیر بنایی در شهرهای استان در دستور کار قرار گرفته که با تکمیل عملیات اجرایی آنها شاهد توسعه چشم گیری در عرصه زیر ساخت های شهری خواهیم بود.
بهرامی ادامه داد: در مجموع شهرهای سنندج، سقز و صاحب با هفت طرح بیشترین و شهرهای دلبران و برده رشه با یک پروژه کمترین تعداد طرح های افتتاح شده در ایام دهه فجر را به خود اختصاص داده اند.
وی خاطرنشان کرد: احداث پارک و توسعه فضای سبز، احداث میادین شهری، توسعه روشنایی معابر، زیبا سازی و بهسازی ورودی شهرها، اصلاح مبلمان و آسفالت معابر و احداث مساجد در پارک های شهری از جمله طرح اجرا شده و آماده بهره برداری هستند.
سرپرست دفترامور شهری استانداری کردستان ابراز داشت: احداث کمربندی حاشیه شهرها، احداث پل با هدف کاهش معضل ترافیک در داخل شهرها، توسعه شبکه جمع آوری آب های سطحی، احداث خیابان و ایمن سازی تقاطع ها حادثه خیز شهری از دیگر طرح شهری آماده بهره برداری دردهه فجر در استان هستند.
بهرامی در پایان گفت: در بحث فرهنگی نیز شهرداری های استان به مناسبت های مختلف از قبیل اعیاد ملی و مذهبی به منظور ارتقا روحیه و شادابی جامعه و به ویژه در ایام هفته وحدت و نیز ایام الله دهه فجر با همکاری دستگاه های اجرایی و هماهنگی ستاد برگزاری مراسمات دهه فجر استان با آذین بندی، نورپردازی در سطح معابر و نیز عطر افشانی مزار معطر شهدا حضوری فعال در برگزاری شایسته این برنامه ها دارند.