
علیرضا خسروی استان سمنان را استان صنعتی و دارای ظرفیت های بالای سرمایه گذاری و گردشگری و تاریخی دانست و افزود: راه اندازی فرودگاه سمنان به عنوان یکی دیگر از ناوگان های حمل و نقل، در جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی و گردشگران بسیار موثر خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: "اولین سوال یک سرمایه گذار برای سرمایه گذاری فعالیت فرودگاه خواهد بود."
خسروی ادامه داد: راه اندازی فرودگاه سمنان قطعا در کاهش هزینه ها بسیار موثر است.
عضو کمیسیون عمران مجلس نهم با بیان اینکه آسفالت باند فرودگاه سمنان نیاز به نوسازی و بهسازی دارد، افزود: اگر مشکلات آسفالت باند فرودگاه رفع و به استانداردهای لازم نزدیک شود، ظرفیت تردد و پرواز هواپیماهای ۱۰۰ نفره نیز در آسمان سمنان و فرودگاه این شهر وجود دارد و هواپیما های با ظرفیت ۱۰۰ نفر می توانند از فرودگاه سمنان پرواز نمایند و یا در آن بنشینند.
برای راه اندازی فرودگاه سمنان باید تقسیم کار شود
خسروی تصریح کرد: راه اندازی فرودگاه سمنان به آسانی قابل انجام بوده و فقط نیاز به یک تقسیم کار درست دارد.
وی اضافه کرد: اگر تقسیم کار، بین مسئولین به درستی انجام شود و همه دستگاه ها و مسئولان وظایف خود را بدانند و به درستی آن را انجام دهند، بدون شک در آینده ای نزدیک، شاهد راه اندازی رسمی فرودگاه سمنان خواهیم بود.
نماینده سمنان و مهدی شهر در مجلس شورای اسلامی همچنین یادآور شد: سمنان در بسیاری از بخش ها به سرمایه گذار نیاز دارد و راه اندازی فرودگاه سمنان، زمینه حضور سرمایه گذاران را در این شهرستان و همچنین شهرستان مهدیشهر فراهم می کند.