کد خبر: 507287
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۱ - ۱۰:۵۷
ایسنا: پیش از این اعلام شده بود که به دستور رییس‌جمهوری کمیته‌ای متشکل از معاون اول و معاون برنامه‌ریزی رییس‌جمهوری، وزیر امور اقتصادی و دارایی، وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس شورای رقابت ماموریت یافته است تا نحوه قیمت‌گذاری خودروهای داخلی براساس نرخ ارز مبادله‌ای یا حاشیه بازار را بررسی و تعیین کند.

هفته گذشته نیز اولین جلسه این کمیته با حضور نمایندگان انجمن قطعه‌سازان و خودروسازان برگزار شد. اگرچه اخبار رسمی از نتایج این جلسه منتشر نشد اما برخی از اخبار غیر رسمی از موافقت این کمیته با آزادسازی قیمت‌گذاری خودرو حکایت داشت.

در این شرایط معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده که نرخ خودرو براساس ارز مبادله‌ای تعیین خواهد شد. به گفته محسن صالحی‌نیا، براساس تصمیمات اتخاذ شده قیمت خودرو شامل مواد اولیه و هزینه‌های تولید آن براساس نرخ ارز مبادله‌ای محاسبه می‌شود.

وی خاطرنشان کرده که سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در حال بررسی و آنالیز قیمت خودروها براساس نرخ ارز مبادله‌ای بوده و نتایج این بررسی‌ها به‌زودی اعلام می‌شود.

هنوز نحوه تعیین قیمتها براساس نرخ ارز مبادله‌ای مشخص نشده است اما اگر مواد اولیه نیز به نرخ ارز مبادله‌ای در اختیار خودروسازان قرار گیرد می‌توان امیدوار بود قیمت خودرو بیش از مقدار فعلی افزایش نیابد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار