کد خبر: 507219
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۵
شهردار خرم آباد:

هرمز نصیری در گفتگو با جوان از خرم آبادگفت : این پارک سوار که با هدف کنترل و روانسازی ترافیک میدان امام حسین(ع) و مجتمع نموده ایستگاه های تاکس و اتوبوس حریم میدان امام حسین (ع) با اعتباری بالغ بر۳۳میلیارد ریال در فضایی به مساحت بیش از ۲۴۰۰ متر مربع احداث گردیده و در دهه مبارکه فجر به بهره برداری خواهد رسید ، آمادگی پذیرش همزمان مسافربران مسیرهای بزرگراه شریعتی ، بلوار علوی ، گلدشت را دارد و البته این مهم تحقق نخواهد یافت مگر با همکاری پلیس راهور ، رانندگان و بویژه شهروندان عزیز که قوانین و مقررات حریم میدان را رعایت نمایند که جا دارد در این خصوص از مدیرعامل محترم شرکت مخابرات استان و حمایت ها و مساعدت های شورای اسلامی شهر خرم آباد و مجموعه خدوم شهرداری تشکر نمایم.
وی مشکلات ترافیکی را یکی از معضلات شهری خرم آباد قلمداد نمود و تصریح کرد: شهرداری خرم آباد همواره با راهبردهای گوناگون سعی در کنترل و اصلاح ترافیک سطح شهر را دارد و در این زمینه طرح های مختلفی را آزمایش و اجرا نموده است که موفق شده تا کنون تا حد مورد قبولی این مشکل را کنترل نماید.
شهردار خرم آباد با تاکید بر نقش فرهنگ در رفع مشکلات شهری افزود: با اینکه اقدامات شایسته ای در حد توان شهرداری و مجموعه مدیریت شهری در زمینه ترافیک صورت گرفته ، متاسفانه تعداد خودروهای تک سرنشین ، خودروهای فرسوده ، کم توجهی رانندگان به قانون و بویژه عدم رعایت فرهنگ رانندگی از سوی برخی رانندگان بیش از مورد دیگری به مشکلات ترافیکی شهر خرم آباد دامن می زند.

نصیری نقش حمل و نقل عمومی را در رفع مشکلات ترافیکی و روانی سطح شهر ارزنده بر شمرد و خاطرنشان کرد : هم اکنون بیش از ۱۴۶ دستگاه اتوبوس خط واحد و بیش از۲۴۰۰دستگاه تاکسی و ۱۶۰۰تاکسی موقت تحت نظارت ، بصورت رسمی در سطح شهر تحت پوشش سازمانهای اتوبوسرانی و تاکسیرانی در حال فعالیت هستند و روزانه میلیونها نفر را در مسیرهای مختلف جابجا می نمایند.

وی افزود : در حال حاضر مطالعاتی در خصوص ایجاد خطوط ویژه برای ناوگان اتوبوسرانی و تاکسیرانی در سطح شهر در حال انجام است که اگر امکان اجرای آن باشد ، نه تنها حمل و نقل عمومی بسیارسریع تر و مفیدتر خواهد شد ، بلکه مشکلاتی از قبیل خودروهای تک سرنشین ، ترافیک و مشکلات عصبی و روانی در سطح شهر و هزینه های راهنمایی و کنترل ترافیک کاسته خواهد شد.
پایان پیام/

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار