
به گزارش جوان به نقل از روابط عمومی دانشگاه لرستان،دکتر حسن زمانیان در جلسه پشتیبانی از کرسی های آزاداندیشی دانشگاه لرستان افزود: این اقدامات دانشگاه لرستان جهت حمایت از کرسی های آزاداندیشی و برگزاری این تعداد کرسی باعث شده که دانشگاه به عنوان یکی از دانشگاه های برتر کشور معرفی شده است.
وی اظهار داشت: اما گلایه ای در این زمینه هست چرا که نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری نام دانشگاه لرستان را به عنوان دانشگاه برتر اعلام نکرده و اعلام شده که گزارشی در این زمینه به دست این نهاد نرسیده است.
وی تصریح کرد: برای اطلاع رسانی بهتر، ویژه نامه کرسی های آزاداندیشی دانشگاه لرستان به همت اداره نشریات دانشگاه منتشر شده تا دانشگاه های متقاضی بتوانند از دستاوردها و تجربیات دانشگاه لرستان در راستای برگزاری این کرسی ها استفاده کنند.
دکتر زمانیان افزود: اکنون فضا برای برگزاری کرسی های آزاداندیشی در دانشگاه لرستان فراهم است و از آنجا که رهبر فرزانه و حکیم انقلاب پشتیبان کرسی های آزاداندیشی هستند، نباید برای برگزاری این کرسی ها هراس داشته باشیم.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه دانشجو باید در فضای دانشگاه از نظام مقدس جمهوری اسلامی دفاع کند و در برابر هجمه های دشمنان بایستد، بهترین فرصت در این راستا، برگزاری کرسی های آزاداندیشی در دانشگاه ها است.
رییس دانشگاه لرستان گفت: اگرچه برای برگزاری نخستین کرسی آزاداندیشی در این دانشگاه مشکلات فراوانی را متحمل شدیم اما با همکاری خوب وزارت علوم، تحقیقات و دستور ریاست جمهوری، مبنی بر عدم دخالت شخص حقیقی یا حقوقی در کرسی ها، تاکنون با هیچ دانشجوی منتقدی در ای دانشگاه برخهورد انتظامی نشده است.