کد خبر: 507017
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۷
۶۶۰ پروژه مخابراتی با سرمایه‌گذاری بیش از ۷۷۰ میلیارد ریال در مشهد مقدس افتتاح و به بهره‌برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی مخابرات ایران، صبح امروز در مراسمی با حضور مظفر پوررنجبر-مدیرعامل شرکت مخابرات ایران- معاونان استاندار خراسان، مدیران استان و جمعی از کارکنان و خانواده‌های معظم شهدا، تعداد ۶۶۰ پروژه مخابراتی با اعتباری بالغ بر ۷۷۰ میلیارد ریال در مشهد مقدس افتتاح شد.

این پروژه‌ها شامل سرویس‌های چند رسانه‌ای (IMS) –مراکز سوییچ کم ظرفیت و پرظرفیت– آنتن‌های BTS- دیتا – شبکه ویدیو کنفرانس و ... است.

بر اساس این خبر، یکی از مهمترین سرویس‌هایی که در این استان افتتاح شد، سرویس چند رسانه‌ای IMS است که با راه‌اندازی این سرویس، امکان ارایه ۲۰ خدمت جدید در استان خراسان رضوی فراهم شد .

این سرویس‌ها عبارتند از: خدمات اعتباری – تلفن ثابت اعتباری – شبکه خصوصی مجازی – سرویس نظرسنجی و رأی‌گیری – تماس تحت Web – صندوق صوتی و ...

گفتنی است، راه‌اندازی سرویس IMS در شرکت مخابرات استان خراسان رضوی توسط کارشناسان این شرکت انجام و به مرحله اجرا درآمده است.

این خبر می‌افزاید: مراحل مطالعه و نیازسنجی آن از سال ۸۶ آغاز و پس از اخذ مجوزهای لازم، مراحل طراحی نیز توسط کارشناسان شرکت مذکور انجام و بعد از تأمین تجهیزات و اجرای عملیات فنی، اکنون به بهره‌برداری رسیده است.

شایان ذکر است، مشترکان تلفن ثابت در استان خراسان رضوی می‌توانند با مراجعه به امور مشترکین مناطق خود، در خصوص نحوه ثبت نام و دایری سرویس، اطلاعات لازم را کسب کنند.

در خلال برنامه‌های مخابراتی خراسان رضوی، علی کارگزار از سمت مدیر عاملی مخابرات استان خداحافظی و ملک جعفریان که عضو هیئت مدیره این شرکت است، به عنوان مدیرعامل جدید معرفی شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار