
محمود رضا افلاكی افزود: با توجه به شرایط مناسب خاك و اقلیم و مهارت بالای تولیدكنندگان منطقه قرطمان خمینی شهر، این شهرستان یكی از قطب های گلخانه ای كشور محسوب می شود.
وی با بیان اینكه گل شب بوی تولیدی خمینی شهر به نام شهرهای دیگر كشور عرضه و بفروش می رسد، اظهاركرد: در نظر داریم با برگزاری اولین جشنواره گل شب بو، نقش این شهرستان را در تولید این گل به مردم استان اصفهان و كشور معرفی كنیم.
مدیرجهاد كشاورزی خمینی شهر تصریح كرد: تولید گل شب بو از تابستان گذشته در این شهرستان شروع شده و پیش بینی می شود بیش از ۱۱ میلیون عدد در اسفند امسال در كشور عرضه شود.
وی همچنین گفت: رییس اداره گاز این شهرستان وعده داده كه به كلیه واحدهای تولیدی گل اعم از باغ و گلخانه تا سال آینده گازرسانی كند.
وی با اشاره به پیگیری راه اندازی پایانه گل خمینی شهر افزود: درخواست تسهیلات این پایانه كه در مجاورت شهرك گلخانه ای قرطمان است به وزارت كشاورزی فرستاده شده است.
افلاكی اظهاركرد: این پایانه در آینده ظرفیت بسته بندی و ارسال گل به تمام استانهای كشور و حتی صادرات گل به خارج كشور را دارد.
وی تصریح كرد: تاكنون ۱۸۳ نفر متقاضی راه اندازی واحدهای تولید گل جدید در پایانه گل این شهرستان هستند كه اكنون منتظر اعلام اسامی آنان از سوی مسوولان مربوطه هستیم.
وی با اشاره به اینكه بومی بودن یكی از شرایط اختصاص زمین به فارغ التحصیلان و تولید كنندگان گل است، افزود: علاوه بر متقاضیان جدید، ۱۴۰ نفر از گلخانه داران قدیمی این منطقه در قالب سه تعاونی در این شهرك فعال خواهند شد.
مدیرجهاد كشاورزی خمینی شهر گفت: برای هریك از متقاضیان حدود دو هزار و ۱۰۰ متر زمین در نظر گرفته شده كه این مقدار برای تولید گل بسیار خوب است.