کد خبر: 506812
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۱ - ۱۵:۱۲

معصومه باقری با بیان این مطلب تصریح کرد : از سال گذشته تا نیمه دی ماه ۱۳۹۱ شش هزارجلد کتاب در حوزه های مختلف به کتابخانه عمومی ابن شهرآشوب اهداء شده که عمده منابع اهدایی شامل کتب تست و کمک درسی می باشد.
مسئول کتابخانه عمومی ابن شهر آشوب ساروي گفت : منابع اهدایی توسط کتابداران مورد بررسی قرار گرفته و کتابهایی که مورد نیاز کتابخانه بوده لیست گرفته شده و جهت تائید به نهاد کتابخانه های عمومی ارسال شده است .
باقري افزود : مابقی این کتابها به کتابخانه های عمومی ، کتابخانه های مشارکتی و مناطق محروم استان ارسال شده است .
مسئول کتابخانه عمومی ابن شهر آشوب خاطرنشان کرد : از این تعداد ۲۵۰۰ جلد کتاب توسط خیرین محترم به این کتابخانه اهداء شده است و ۳۰۰ نسخه از این کتابها جزء منابع مرجع در حوزه علوم دینی و مذهبی است .
باقری با بیان اینکه كتاب نقش اساسي و كليدي در گسترش فرهنگ مطالعه و بالا بردن سواد اطلاعاتي مردم داراست اظهار داشت : با يكي از راه هاي جذب مشاركت هاي مردمي ، اهداء كتاب به كتابخانه هاي عمومي است و از خیرین محترم می خواهیم بیش از پیش ما را در ارتقاء شاخص های کتابخانه ای یاری کنند .

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار