به گزارش پولنیوز، بر همین اساس امروز نرخ دلار، یورو، پوند، فرانک سوییس، درهم امارات متحده عربی، لیر ترکیه و ریال قطر را کاهش یافته است.
براین اساس نرخ هر دلار آمریکا ، ۲۴ هزار و ۵۶۱ ریال تعیین شد که نسبت به روز گذشته ۵ ریال افت نشان می دهد.
همچنین نرخ یورو در روز جاری ۳۲ هزار و ۸۴۷ ریال تعیین قیمت شد که نسبت به روز یاد شده ۶۸ ریال افت دارد.
نرخ هر پوند نیز در روز جاری ۳۹ هزار و ۵۱۴ ریال تعیین شد که ۱۶۹ریال نسبت به روز مذکور کاهش دارد.
مرکز مبادلات ارزی نرخ فرانک سوئیس را برای روز جاری ۲۶ هزار و ۵۷۷ ریال، کرون سوئد را سه هزار و ۸۰۷ ریال، روپیه هند را ۴۵۲ ریال، درهم امارات متحده عربی را شش هزار و ۶۸۷ ریال، یکصد ین ژاپن را ۲۷ هزار و ۶۰۰ریال و لیر ترکیه را ۱۳ هزار و ۸۷۵ ریال تعیین کرد.
این مرکز امروز نرخ روبل روسیه را ۸۱۲ ریال و ریال قطر را شش هزار و ۷۴۷ ریال اعلام کرد. ضمن آنکه قیمت یوان چین سه هزار و ۹۵۲ ریال و وون کره جنوبی نیز ۲۳ هزار ریال است.
مرکز مبادلات ارزی از سوم مهر سال جاری راه اندازی شد و تعداد ثبت سفارشات در مرکز مبادلات ارزی کشور تا ۲۴ دی ماه سال جاری به ۱۳هزار و ۳۳۹ فقره رسید.