کد خبر: 504962
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۱ - ۰۹:۰۵
تا سال 92 صورت می‌گیرد
هوشنگ عشايري در حاشیه بازدید از جاده جهرم ـ شيراز و تقاطع غيرهمسطح شهر قطب‌آباد در گفت‌وگو با خبرنگار ما در جهرم اظهار داشت: این مسیر از طرح‌های مهر ماندگار استان فارس محسوب مي‌شود که تا پایان امسال ۳۷ كيلومتر آن با اعتباري بالغ بر ۳۰۰ ميليارد ريال به بهره‌برداري مي‌رسد.
وي با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۸۰ كيلومتر از محور جهرم - شيراز به بهره‌برداري رسيده و تبديل به بزرگراه شده است، افزود: ۳۰ كيلومتر دیگر از این مسیر تا پايان امسال به بهره‌برداري مي‌رسد و ۵۸ كيلومتر باقي‌مانده آن تا پايان سال مالي ۹۲ اجرایی می‌شود.
مدیرکل راه و شهرسازی فارس همچنین با اشاره به اجرای جاده جهرم - لار گفت: حدود ۲۰ كيلومتر از اين جاده از سمت جهرم و ۴۰ كيلومتر نیز از سمت لار به جهرم درحال اجراست.
به علت سانحه‌خیز بودن مسیر جهرم - شیراز هر ساله تعداد بسیاری از مردم جهرم و دیگر هموطنان در این مسیر جان خود را از دست داده و یا مجروح می‌شوند.
قول تبدیل این مسیر به بزرگراه در دولت‌های گذشته و توسط چند نماینده جهرم در مجلس به مردم داده شد اما این مهم تنها در حد حرف باقی ماند.
در عین حال اینکه در چند سال گذشته کار عملیات اجرایی احداث این بزرگراه در حال اجرا شدن است اما این روند از رشد قابل توجهی برخوردار نبوده و در برخی مواقع با توقف عملیات اجرایی روبه‌رو هستیم.
مردم جهرم امید دارند که با توجه به قرار گرفتن این پروژه در طرح‌های مهر ماندگار و در مدت باقی‌مانده دولت دهم شاهد به اتمام رسیدن قسمت قابل توجهی از این مسیر باشند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار