کد خبر: 504505
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۱ - ۱۹:۱۱
معاون هماهنگ كننده سپاه سمنان:

 محمدحسن سلامي در جلسه سركشي از سازمان بسيج ورزشكاران استان سمنان، اظهار داشت: يكي از آسيب‌هاي بخش مديريت در عرصه‌هاي مختلف انجام كارهاي بيهوده و بي‌حاصل است.
وي افزود: متأسفانه غفلت از اولويت‌ها و برنامه‌هاي اصلي در اكثر موارد موجب عقب‌ماندگي شده است.
معاون هماهنگ كننده سپاه استان سمنان بيان كرد: اقشار بسيج نبايد اولويت‌هايي مانند صالحين و امر به معروف را كنار بگذارند و از آن غافل شوند و اين دو اصل اساسي به ويژه در اقشار مختلف بسيج بايد جزء برنامه‌هاي اصلي و مهمترين الويت‌ها باشد. 
سلامي با مهم برشمردن برگزاري شوراهاي انديشه و همفكري در تمام اقشار بسيج ،افزود: شوراي انديشه و همفكري بسيج ورزشكاران راهكاري مناسب جهت اجراي مديريت تخصصي در بسيج ورزشكاران است.
وي تأكيد كرد: مصوبات شوراهاي انديشه و همفكري بايد اجرايي شود و در مرحله حرف باقي نماند.
معاون هماهنگ كننده سپاه استان سمنان در ادامه تبيين گفتمان ولايت، بيداري اسلامي و اقتصاد مقاومتي را جزء مسائل اساسي در بسيج دانست و تاكيد كرد: اين گفتمان‌ها بايد در بين ورزشكاران شكل بگيرد.
سلامي گفت: بايد در نهضت مقاومتي مشخص شود ورزشكاران بسيجي خود و خانواده چه نقشي مي‌توانند در اقتصاد مقاومتي داشته باشد.
وي با توجه به برگزاري يادواره استاني شهداي ورزشكار در ۲۵ بهمن ماه سال جاري بيان كرد: كار براي شهدا بايد با صبر و حوصله انجام شود و در مقابل مشكلات بايد مقاوم و صبور بود.
معاون هماهنگ كننده سپاه استان سمنان اظهار داشت:‌ دستيابي به نتايج مطلوب و آرماني بدون برنامه ريزي و استفاده از ظرفيت‌هاي و استعدادهاي موجود امكان‌پذير نيست.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار