کد خبر: 504255
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۱ - ۱۱:۲۲

شهروندان مشهدی حدود ۹۰ میلیارد تومان از بابت عوارض عمران، نوسازی و خدمات شهری مربوط به سال‌های گذشته به شهرداری مشهد بدهکار هستند.
محمد آذری، مدیر درآمدهای عمومی شهرداری مشهد با بیان این مطلب اظهار کرد: ممکن است بسیاری از شهروندان مشهدی تصور می کنند به دلیل نداشتن نوسازی در ملک خود مشمول پرداخت عوارض نوسازی نمی‌شوند در حالی که عنوان این عوارض امر به عوارض نوسازی بوده و شامل تمام واحدهای مسکونی نوسازی شده یا نشده، می‌شود ضمن اینکه پرداخت آن سالیانه است.
وی افزود: میزان عرصه و اعیان هر ملک مبنای تعیین عوارض نوسازی است که با ضریب یک و نیم درصدی محاسبه می‌شود بدیهی است که هرچه عرصه و اعیان بیشتر باشد و موقعیت مکانی یک ملک بهتر، عوارض نوسازی بیشتری مشمول مالکان می‌گردد.
آذری با اشاره به وجود حدود ۶۵۰ هزار واحد مسکونی در سطح شهر مشهد خاطرنشان کرد: ظرفیت اسمی عوارض نوسازی این تعداد واحد مسکونی حدود ۳۰ میلیارد تومان در سال بوده با این حال در سال گذشته تنها ۲۵ درصد از عوارض سالیانه مذکور تحقق پیدا کرده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار