کد خبر: 504200
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۱ - ۰۹:۳۷

جواد سیاح با بيان اينكه با اجرای طرح شبنم (شبکه بازرسی و نظارت مردمی)، تفکیک کالاهای مجاز از غیر مجاز و قاچاق امکانپذیر می شود، گفت: در این طرح تمامی کالاهای وارداتی که برندی نامشخص داشته باشند، کانالیزه شده و برچسب مخصوص بر آنها الصاق می شود و با انجام این مهم، در حقیقت کالاها به لحاظ بازرسی شناسنامه دار می شوند و مشکلی بابت عرضه به مشتریان نخواهند داشت.
وی با اشاره به آماده بودن زیرساخت های لازم در منطقه برای اجرای طرح، افزود: مبالغ مربوط به دریافت برچسب های مخصوص به حساب مربوطه واریز شده که ۹۵۵ ریال به ازای هر کالای مشمول طرح (بجز کالاهای زیر ۲۰ هزار ریال) است و نماینده انجام کار در منطقه نیز معرفی شده و از زمان اجرایی شدن طرح، هر کالای فاقد برند فارسی و برند طرح شبنم از سطح بازار و مغازه ها جمع آوری می شود.
وی همچنین با اشاره به برچسب اصالت تعریف شده از سوی وزارت بهداشت و درمان، گفت: این برچسب فقط برای وسایل بهداشتی و آرایشی تعریف شده و کالاهای فاقد این برچسب نیز جمع آوری و ضبط می شوند.
لوازم خانگی، کالاهای صوتی- تصویری، لوازم و تجهیزات پزشکی، لوازم مراکز مخابراتی، رایانه و قطعات آن، انواع مکمل های دارویی و غذایی، انواع لوازم ساختمانی، انواع اسباب بازی ها، انواع لوازم ورزشی، کمپوت، نوشیدنی ها، روغن های خوراکی و . . .، انواع پوشاک وارداتی و کلیه کالاهای الکتریکی وارداتی مشمول طرح شبنم می باشند

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار