کد خبر: 503676
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۱
دومین روز رزمایش ولایت ۹۱
مهر: امیردریادار امیر رستگاری عصر شنبه در حاشیه دومین روز رزمایش ولایت ۹۱ در حمع خبرنگاران با اعلام موفقیت آمیز بودن عملیات هلی برن و پرش چتر بازان در سواحل سرزمین اصلی بیان داشت: اجرای عملیات هلی برن عدوات نظامی و تجهیزات نیروها به منظور اجرای عملیات در منطقه رزمایش به خوبی اجرا شد.

وی اظهارداشت: در دومین روز رزمایش ولایت ۹۱ پرواز و حرکت همزمان بالگردهای نیروی خودی و پشتیبانی از شناورهای سطحی و زیرسطحی توسط نیروی دریایی ارتش اجرایی شد.

وی عملیات مین گذاری توسط بالگردها و شناورهای تندرو در مسیر یگان های مهاجم را از دیگر عملیاتهای دومین روز رزمایش اعلام و عنوان کرد: با نزدیک شدن نیروهای مهاجم به سواحل داخلی، یگان های پدافندی نیروهای آبی از طریق هوا، زمین و دریا عملیات را آغاز کرده و از نفوذ نیروهای نارنجی به سواحل و حریم آبهای داخلی جلوگیری کردند.

سخنگوی رزمایش تخصصی دریایی ولایت ۹۱ تأکید کرد: در ادامه این مرحله از رزمایش، یگان های نیروی خودی مستقر در پایگاه ها، به محض نفوذ نیروهای مهاجم به آبهای سرزمینی وارد عمل شده و عملیات دفاع ساحلی را طراحی و به اجرا گذاشتند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار