کد خبر: 502825
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۳
ابوالفضل ابوترابی در گفتگو با مهر اظهار داشت: طرح ممنوعیت حمل، نگهداری و فروش سلاح سرد به کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی ارجاع شده و اعضای کمیسیون بررسی ها در این زمینه را آغاز کرده اند. در این طرح ممنوعیت شامل سلاح هایی خواهد بود که در ضرب و جرح عمدی، قتل و سرقت ها از آن استفاده می شود، خواهد شد.

وی پنجه بوکس، چاقوهای ضامن دار، قمه، زنجیر، شمشیر و... را از مصادیق سلاح سرد مد نظر در این طرح اعلام کرد و افزود: مجرمان به یک تا سه میلیون جریمه نقدی و شش ماه حبس محکوم خواهند شد.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس ادامه داد: در این طرح به دادستان ها اجازه داده شده با صلاح دید روسای دادگستری چهره و اسامی مجرمان را قبل از تایید حکم در رسانه ها منتشر کنند.

ابوترابی تصویب و اجرای این طرح را باعث کاهش جرایم خشن به خصوص قتل در جامعه دانست و گفت: سالانه ۱۱۰۰ فقره قتل با سلاح سرد در کشور رخ می دهد. از سوی دیگر ۹۰ درصد این قتل ها در نزاع های خیابانی رخ می دهد که طرف های درگیری جوانان هستند. در حال حاضر علاوه بر قتل در جرایم دیگری مانند تجاوزبه عنف، سرقت به عنف و زورگیری از سلاح سرد استفاده می شود.

نماینده مردم نجف‌آباد، تیران وکرون در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همانطور که ممنوعیت سلاح گرم در جامعه باعث کاهش وقوع جرایم با این سلاح شده، اجرای ممنوعیت در خصوص سلاح سرد هم باعث کاهش جرایم خشن در جامعه می شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار