کد خبر: 502672
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۱ - ۱۶:۵۳
مدیر راهداری استان اردبیل:
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، فاضل حمزه‌زاده در بازدید از مرکز مانیتورینگ اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل اظهار داشت: اين مركز مانيتورينگ با ۳۳ دستگاه دوربين نظارت تصويري مجهز به سامانه هوا – راه، امكان نظارت برجا‌ه هاي مواصلاتي و گردنه‌هاي استان را دارد و در هر ساعت از شبانه‌روز به صورت آنلاين وضعيت جاده‌ها را كنترل مي‌كند.
حمزه‌زاده فعاليت شبانه‌روزي اين مركز را توسط اپراتورهاي آموزش ديده و مجرب از ديگر مزاياي اين مركز برشمرد و گفت: تجهيزات اين مركز امكان ضبط تصاوير سوانح جاده‌اي احتمالي و ارتباط با پليس راه و مركز اطلاعات راه‌ها و همچنين كنترل ترافيك موجود در محورهاي استان را دارد.
وی با یادآوری اینکه جاده‌های استان اردبیل جزو خطر‌ساز‌ترین جاده‌ها محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: سامانه هوشمند دوربین‌های نظارت تصویری نیز در اردبیل فعال است و در گردنه‌ها و نقاط پرخطر و حادثه‌خیز راه‌های اصلی نصب و راه‌اندازی شده است.
مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل با اشاره به اینکه ما از این لحاظ بیشترین سایت را در کشور داریم، یادآور شد: در محورهای اردبیل – سرچم، مشگین‌شهر به اهر و اصلاندوز به کلیبر و همچنین پایانه مسافربری اردبیل نیز زیر‌ساخت‌ها را آماده کرده‌ایم که به زودی در این محورها نیز دوربین‌های نظارت نصب و راه‌اندازی می‌شوند.
این مسئول افزود: علاوه بر اینها سامانه هوشمند پلاک‌خوانی برای ثبت و نگهداری و ارسال آنلاین پلاک کلیه وسایط نقلیه عبوری،‌ ثبت پلاک خودروهای دارای سرعت لحظه‌ای عیر‌مجاز، آمار تردد کلیه وسایط نقلیه عبوری در چند کلاس سواری، کامیون، اتوبوس و تریلی و ارائه پلاک‌های خودروها به تفکیک استان‌ها کاربری می‌شود.
حمزه‌زاده در پایان سخنان خود اذعان داشت: اقدامات سخت‌افزاری این سامانه به اتمام رسیده و با اتمام کارهای نرم‌افزاری نیز به زودی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.
انتهاي پيام/
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار