کد خبر: 502211
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۸
دبیر ستاد دائمی تسهلات سفر آذربایجان‌شرقی خبر داد
تراب محمدی در گفت‌‌و‌گو با خبرنگاران اظهار کرد: این آمار شامل گردشگرانی است که دست کم یک شب در آذربایجان‌شرقی اسکان و اقامت داشته و این استان را به عنوان مقصد سفر انتخاب کرده‌اند.
وی با تاکید بر اینکه درصد بالایی از این آمار را گردشگران سلامت تشکیل می‌دهند، تصریح کرد: آذربایجان‌شرقی به ویژه در میان کشورهای همجوار به یک قطب توانمند در انواع توریسم سلامت و درمانی مبدل شده است.
محمدی خاطرنشان کرد: بیش از ۷۰ درصد گردشگران خارجی اقامت‌کننده در استان را گردشگرانی از کشورهای جمهوری آذربایجان، ارمنستان، ترکیه و عراق تشکیل می‌دهند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یادآور شد: طبق آمار به دست آمده از اماکن اقامتی استان در شش ماهه اول امسال، اغلب این گردشگران خارجی در مهمانپذیرها و هتل‌های یک تا سه ستاره آذربایجان‌شرقی اسکان یافته بودند.
محمدی تاکید کرد: این آمار قابل توجه، ضرورت توسعه هتل‌های یک تا سه ستاره و نیز هتل آپارتمان‌ها را در استان و به ویژه شهر تبریز ایجاب می‌کند.
وی با اشاره به چشم انداز جذب ۷ میلیون گردشگر خارجی در سال‌جاری به کشور و سهم استان‌ها در آن، یادآور شد: آذربایجان‌شرقی با برنامه‌ریزی‌های دقیق، توسعه زیرساخت‌ها، تبلیغات و الزام تمام فعالان و واحدهای گردشگری از جمله دفاتر خدمات مسافرتی، توانسته در شش ماهه نخست امسال بخشی از این تعهدات مبنی بر جذب گردشگر خارجی را محقق کند.
محمدی اظهار امیدواری کرد، امیدواریم با تحقق تمام شرایط در نظر گرفته شده و هماهنگی تمام بخش‌های مرتبط با صنعت گردشگری، آذربایجان‌شرقی بتواند سهم و نقش خود را در زمینه اجرای برنامه‌ریزی‌های کلان کشوری در امر گردشگری ایفا کرده و موفقیت سال گذشته خود در زمینه رتبه نخست جذب گردشگر خارجی را تداوم دهد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار