کد خبر: 501973
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۱ - ۲۲:۲۶
رییس سازمان صنعت استان تهران اعلام کرد
فارس به نقل از شورای اصناف یدالله صادقی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: عدم تعادل‌ها در بازار مشکلاتی را به وجود آورده و تلاش دولت در تعادل بخشی به بازار کالا افزایش یافته است.

صادقی در همایش بازرسی و نظارت اصناف ضمن اعلام این مطلب افزود: دولت به دلیل شرایط ویژه سطح دخالت خود را در تنظیم بازار افزایش داده و تعادل بخشی به بازار کالا از راه های گوناگون در دست بررسی است.

وی افزود: رشد فزاینده‌ای طی سال‌های اخیر در توسعه صادرات غیرنفتی حاصل شده و با وجود همه مزایای به دست آمده در مقاطعی مشکلاتی نیز در بازار وجود داشته است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران خاطرنشان کرد: بخشی از وظایف وزارت صنعت برای بازرسی به اصناف واگذار شده، اما سیاست‌گذاری برای نحوه بازرسی همچنان برعهده این وزارتخانه است و ممکن است در برخی موارد استثناهایی وجود داشته باشد که لازم به بازرسی مستقیم وزارتخانه باشد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار