کد خبر: 500262
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۰
نيكزاد رسماً صاحب چهار ساختمان جديد در تهران شد

به گزارش «جوان»، روز گذشته معاون اول رئيس‌جمهور همراه با وزير راه و شهرسازي به ساختمان وزارتخانه رفتند تا رضا تقي‌پور را توديع كنند اما غيبت وي كه رسمي معمول در اين دولت بود، موجب شد تنها نيكزاد معارفه شود. البته شايد نيامدن تقي‌پور براي دولت خوشايند باشد چراكه بايد ترسيد از جنس سخنراني‌هايي كه مبتكرش داود دانش جعفري، وزير سابق دولت نهم بود. 

مراسم ديروز در فضايي حيرت‌انگيز برگزار شد؛ از «خودعزيزي»‌‌ها گرفته تا سخناني كه همسو با انتقادات مجلس از اقدام يك‌شبه دولت در بركناري وزير سابق ارتباطات بود. محمد رضا رحيمي در اين مراسم با بيان اينكه اگر مجلس الزام كاهش تعداد وزارتخانه‌ها را بردارد، ادغام وزارت ارتباطات نيز منتفي است مخالفان بركناري را انگشت به دهان گذاشت چراكه مجلسي‌ها در اظهارنظرهايي رسمي مخالف سرسخت اين ادغام بودند و هستند. رحيمي گفت: وزارت ارتباطات در حد چند وزارتخانه كارشناس دارد و اين الزام مجلس بوده كه بايد دولت را كوچك و تعداد وزارتخانه‌ها را كم كنند. 

معاون اول رياست جمهوري گفت: از نام وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، بخش ارتباطات را واگذار كرديم كه ‌اي كاش واگذار نمي‌كرديم؛ آن را هم آقايان توصيه كردند كه يكي از وزارتخانه‌هاي پردرآمد را داديم رفت؛ نوش جانشان اما براي بخش فناوري اطلاعات آن بايد كاري كنيم كه درآمدزايي داشته باشد. به گزارش جوان البته اين مسئول نگفت كه كدام دولت اين واگذاري را انجام داده و چرا دولتمردان همين دولت آنقدر تدبير به خرج نداده‌اند كه براي آه كشيدن و پشيمان شدن و احيانا بي‌تدبيري خود در سه سال بعد از واژه «اي كاش» استفاده نكنند. وي گفت: اگر قدردان آقاي تقي‌پور نباشيم، ناسپاسي كرده‌ايم. اتفاق اخير (بركناري) فقط به خاطر ادغام است، اگر مجلس الزام ادغام را از دولت بردارد، ما نيز راحت تريم زيرا تا جايي كه توانستيم، دولت را فشرده كرديم. 

وي اضافه كرد: در دولت اصلاحات من را كه استاندار كردستان بودم ، مي‌خواستند كنار بگذارند و در مراسم توديع از اينكه من خيلي خوشحال بودم، تعجب مي‌كردند. من براي مسئوليت كردستان با گريه رفتم و با خنده برگشتم. وقتي منصوب شديم ناراحت بوديم چراكه مسئوليت بزرگي بر دوش ما گذاشته شده بود و وقتي كنار رفتيم خوشحال بوديم چراكه اين مسئوليت از دوش‌مان برداشته شد. [به نظر مي‌رسد آقاي رحيمي اين روزها در ناراحتي شديدي بسر مي‌برند] 

پس از صحبت رحيمي يك روحاني كارمند وزارت ارتباطات كه به گفته خودش ۱۲ سال با اين وزارتخانه همكاري داشته، گفت: به نمايندگي از كاركنان وزارت ارتباطات اعلام مي‌كنم كه آيا در اين وزارتخانه شخص مناسبي براي سرپرستي وزارتخانه وجود نداشت؟ 

رحيمي در پاسخ به اين سؤال گفت: موضوع بركناري آقاي تقي‌پور و سرپرستي آقاي نيكزاد بحث ادغام است چون بنا است وزارت ارتباطات با وزارت راه و شهرسازي ادغام شود، مسئوليت وزارت نيز با آقاي نيكزاد خواهد بود و اگر مجلس ادغام را نپذيرفت، وزير بعد از آقاي نيكزاد از جنس وزارت ارتباطات از جنس آقاي تقي‌پور خواهد بود. 

سرور ارجمند نيكزاد
اما علي نيكزاد در اين مراسم چه گفت؟ وي ابتدا رئيس‌جمهور را «سرور ارجمند» و «مقام معزز» خطاب كرد و از اينكه سمتي ديگر براي سرباز بودن وي براي خدمت به نظام انتخاب كرده، تشكر كرد.
علي نيكزاد در مراسم معارفه همين طور از سرور ارجمند جناب آقاي رحيمي و دوستان خوبش در مجلس كه در اين مراسم حضور دارند تشكر كرده و اقدامات ارزنده دكتر تقي‌پور را نيز ارج مي‌نهاد.
نيكزاد گفت: «به هر حال» فناوري اطلاعات تاثير مهمي در مباحث اقتصادي كشور دارد. البته در كشور ما سهمي معادل ۲ درصد GDP براي آن در نظر گرفته شده اما اين سهم در دنيا گاه به بيش از ۱۰ درصد نيز مي‌رسند. 

نيكزاد با بيان اينكه در حال حاضر اقدامات خوبي در حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات صورت گرفته بر لزوم تقويت زيرساخت‌ها در بخش ترانزيت تأكيد كرد و گفت: اگر بخواهيم به هاب منطقه تبديل شويم بايد تلاش كنيم كه در زمينه ترانزيت بين‌الملل اقدامات بيشتري داشته باشيم. وي همچنين اظهار كرد: به هر حال پروژه‌هاي خوبي انجام شده است اما ما برخي اصول را در دستور كار داريم و بر اين اصول ايستاده‌ايم و براي همين است كه تا اين اندازه اذيت مي‌شويم. 

نيكزاد ادامه داد: برخي موارد از جمله راه‌اندازي شبكه ملي اطلاعات، اي‌ميل و جست‌وجوگرهاي بومي و مواردي از اين دست از جمله مواردي است كه بايد به آنها پرداخت و با كمك گرفتن از بخش خصوصي و البته با حاكميت دولت آنها را دنبال كرد. وي در بخش پاياني صحبت‌هاي خود يادآور شد: اكنون تمام وزارتخانه‌ها بحث‌هاي پستي را در دست دارند اما ما بايد به آنها بقبولانيم كه خدمات پستي ما در وزارت ارتباطات قيمت كمتر و كيفيت بيشتري دارد. وي درباره پست بانك نيز گفته ديگر اجازه تخصيص وام‌هاي چند صد ميليوني را نخواهم داد و وام‌هاي خرد را در دستور كار خود قرار خواهد داد اما وي احتمالاً نمي‌دانسته كه سهام عمده پست بانك نيز واگذار شده و براي ادامه حيات نياز به جذب سرمايه و اعطاي وام‌هاي كلان است زيرا بانك‌ها با وام‌هاي خرد نمي‌توانند به حيات خود ادامه دهند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار