کد خبر: 499704
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۷
روزنامه معاریو از طرح نظامی آمریکا و انگلیس برای حمله احتمالی به سوریه با مشارکت اردن، ترکیه و رژیم صهیونیستی پرده برداشت. 

به گزارش  ایسنا، روزنامه معاریو از طرح نظامی آمریکا و انگلیس برای حمله احتمالی به سوریه با مشارکت اردن، ترکیه و رژیم صهیونیستی پرده برداشت.

این روزنامه گزارش داد: آمریکا و انگلیس با مشارکت نیروهای اردنی و ترکیه‌ای و اسرائیلی اقدام به ارائه یک طرح نظامی برای حمله به سوریه کرده‌اند.

روزنامه "تایمز" نیز در خصوص جزئیات این طرح نوشت: به موجب این طرح قرار است ۷۵ هزار تن از نیروهای زمینی و یگان‌های کوماندو وابسته به کشورهای مذکور کنترل انبارهای سلاح شیمیایی در سوریه را به دست بگیرند و به نیروهای مسلح آمریکا و اسرائیل برای ایجاد منطقه پرواز ممنوع بر فراز سوریه کمک کنند تا مانع از حملات جنگنده‌های سوری شوند.

در مانورهای نظامی که ماه مه با حضور آمریکا و ۱۹ کشور دیگر در اردن برگزار شد، شرکت کنندگان تست‌هایی را به منظور آمادگی برای رویارویی با سناریوهای مختلف از جمله استفاده از سلاح‌های شیمایی انجام دادند.

این امر موجب شد تا روزنامه تایمز بر آمادگی رژیم صهیونیستی و واشنگتن و هم پیمانان اصلی آن‌ها برای رویارویی با بحران کنونی در سوریه تاکید کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار