کد خبر: 499260
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۱ - ۱۶:۲۸

مسئول واحد گسترش شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند با اشاره به استقبال چهار برابری پزشکان از طرح پزشک خانواده در این شهرستان نسبت به سایر نقاط ، اعلام كرد در جمعیت ۱۰ میلیونی زیرپوشش برنامه پزشک خانواده در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران، دماوند با اختلاف زیادی بیشترین استقبال از سوی پزشکان را به خود اختصاص داده است.
مجتبی بنداد‏کرمانی ادامه داد: در استان تهران، دو دانشگاه مجری طرح پزشک خانواده هستند؛ دانشگاه تهران که جمعیت ۲ میلیونی را زیرپوشش دارد و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که با ۱۰ میلیون نفر بیشترین جمعیت کشور را زیرپوشش خدمات خود قرار داده است.
بنداد‏کرمانی اضافه کرد: دماوند در میان این جمعیت ۱۰ میلیونی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیشترین متقاضی پزشک را در اختیار دارد كه چنین مزیتی مي تواند امكان انتخاب پزشکانی بهتر برای اجرای طرح پزشک خانواده را در دماوند برای مردم فراهم آورده است.
هیچ روستایی از خدمات بهداشتی محروم نیست
مسئول واحد گسترش شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند گفت: هیچ روستایی در دماوند از خدمات بهداشتی و درمانی محروم نیست.
بنداد‏کرمانی ادامه داد: در مناطق روستایی، طرحی به نام «گسترش» در حال اجراست؛ بر اساس این طرح، همه روستاها زیرپوشش نظام سلامت روستایی قرار می‏گیرند.
وی اضافه کرد: همه روستاهای شهرستان دماوند یا خانه بهداشت دارند یا زیرپوشش یک خانه بهداشت روستایی نزدیک‏تر قرار گرفته‏اند.
مسئول واحد گسترش شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند اذعان داشت: در همه روستاهای دماوند، تیم سیار سلامت متشکل از پزشک، ماما، بهداشت محیط، بهداشت حرفه‏ای و ... خدمات‏ ارائه می‏دهند.
لزوم احداث ۲ مرکز بهداشتی و درمانی
مسئول گسترش شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند بر لزوم احداث دو مرکز بهداشتی و درمانی در این شهر تاکید کرد و اظهار داشت: نخستین مرکز بهداشتی و درمانی در دماوند به طور کامل راه‏‌اندازی شده و دو مرکز بهداشتی و درمانی دیگر نیز باید راه‏‌اندازی شود.
بنداد‏کرمانی اضافه کرد: مشکلی که برای راه‌‏اندازی این دو مرکز بهداشتی وجود دارد، انتخاب مکانی است که چهار پزشک در چهار مطب مختلف در کنار یکدیگر باشد.
مسئول گسترش شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند از پیگیری بودجه مورد نیاز دو مرکز بهداشتی و درمانی خبر داد و افزود: با محقق شدن و راه‏اندازی این دو مرکز، برنامه پزشک خانواده سلامت در شهر دماوند کامل خواهد شد.
انجام خدمات سطوح اول و دوم
مسئول گسترش شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند با بيان اينكه خدمات سطوح اول و دوم در دماوند انجام خواهد شد، گفت: سطح اول این طرح اجرایی شده و در سطح دوم از سوی بیمارستان با حضور پزشکان متخصص خدمات ارائه می‏شود، ولی امکان سطح سوم يعني خدمات فوق‌‏تخصصی در شهرستان دماوند وجود ندارد.
بنداد‏کرمانی افزود: مدارکی مانند دفترچه بیمه، شناسنامه افراد خانواده، یکی از قبوض دستگاه‏های خدماتی حاکی از سکونت خانواده در آن محل، قول‏‌نامه و اجاره‌‏نامه خانه مسکونی برای ثبت‌‏نام در طرح لازم است.
مسئول گسترش شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند با بيان اينكه افراد ساکن در مناطق ده‏گانه شهر دماوند قادر به ثبت‌‏نام هستند ،ادامه داد: برای ثبت‌‏نام پزشک خانواده داشتن دفترچه بیمه الزامی است ولي افراد فاقد دفترچه بیمه نیز می‏توانند با مراجعه به اداره بیمه سلامت شهرستان خود دفترچه بیمه ایرانیان دریافت کنند زيرا بعد از ثبت‏نام و عقد قرار داد با بیمه، ویزیت و مشاوره پزشک عمومی کاملاً رایگان خواهد بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار