ابراهیم معتمدی با اعلام این خبر گفت: با توجه به این که ایثار و شهادت اصفهانی ها در دوران انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی زبانزد همه است به همین منظور مدیریت شهری اصفهان اقداماتی از جمله نامگذاری رینگ سوم به نام سرداران شهید و مزین کردن خیابان های شهر با نام شهدای دفاع مقدس کرده است.
وی اضافه کرد: برگزاری اولین سمپوزیوم سراسری آثار حجمی به منظور ترویج و گسترش شعائر دفاع مقدس در قالب خلق نمادها و آثار هنری ماندگار از سوی هنرمندان برگزیده سراسر کشور است.
مدیر عامل سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان برگزاری اولین سمپوزیم آثار حجمی را خلق آثار ماندگار هنرمندان و انتقال این آثار به نسلهای آینده دانست و اظهار داشت: سازمان زیباسازی شهرداری از ۲۰ شهریور ماه تا ۳۰ مهرماه سال جاری فراخوانی برای ارسال طرح های هنرمندان سراسر کشور داد و طی این فراخوان تمامی هنرمندان و مفاخرکشور که در توسعه فرهنگی جامعه نقش به سزایی داشتهاند شناسایی شده اند.
وی یادآور شد: از ۱۷۰ طرح ارسال شده از ۱۸ استان کشور ، در شورای سیاستگذاری و هیات داوران ۱۲ اثر در بخش مسابقه برگزیده شد .
معتمدی بیان داشت: ۱۹ اثر در طی این مدت از سوی هنرمندان در معاونت خدمات شهری منطقه ۸ واقع در خیابان آیت الله صادقی ساخته و سپس در سطح شهر اصفهان نصب می شود.
مدیر عامل سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان با بيان اينكه سه اثر برتر انتخاب و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت،ادامه داد: آثاری که در سمپوزیوم آثار حجمی دفاع مقدس ساخته می شود از جنس آهن خواهد بود و تا قبل از پایان سال جاری در محیط های شهری نصب خواهند شد.
وی ادامه داد: با توجه به این که آثار در یک محیط همزمان ساخته می شود لذا علاقمندان به خصوص هنرمندان اصفهانی در این مدت می توانند از نزدیک با فرآیند ساخت آثار در دونوبت صبح و بعد ازظهر آشنا شوند.